Doua surori care erau cautate cu disperare de tatal lor, dupa ce au disparut in incendiul care  a cuprins orasul Rafina, din Grecia, au fost gasite moarte, imbratisate, alaturi de bunicii lor.

Gemenele Vassiliko si Sophia Philippopoilou au fost gasite impreuna cu bunicii lor. Toti cei patru au fost gasiti imbratisati, asteptându-si moartea inevitabila. Decesul lor a fost confirmat dupa mai multe teste ADN, scrie keeptalkinggreece.com.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un prieten de familie a anuntat moartea fetitelor in varsta de 9 ani si a bunicilor lor. "Epilogul a fost scris. Toti patru s-au imbratisat. Nici macar moartea nu i-a putut desparti", a scris Angelos Kontos pe Twitter.

Cele doua fete si bunicii lor au fost dati disparuti inca de luni, in prima zi a incendiilor. Parintii au angajat inclusiv un detectiv particular pentru a le gasi.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si