Pentru prima dată din 1948 încoace, doi oaspeti vor vor avea ocazia sa doarma in castelul lui Dracula. Castigatorii vor avea ocazia sa petreaca noaptea de Halloween in castelul medieval, din inima Transilvaniei. Castigatorii concursului vor avea parte de o experienta de neuitat. Vor ajunge la castelul Bran cu o trasura, apoi vor lua o masa bogata si vor dormi in sicire impodobite cu catifea de lux, scrie The Telegraph.

Oaspetii vor fi primiti de Dacre Stoker, stra stra-nepotul irlandez al autorului Bram Stocker, care este, conform Airbnb „un expert in vampiri si un bun cunoscator al romanului Dracula”. Acesta va ghida oaspeţii prin castel, prin labirinturi şi pe scările întunecate. Oaspeţii vor putea vizita cele 57 de camere ale castelului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Airbnb a organizat un concurs pentru aceasta excursie. Cei care vor sa castige premiul trebuie sa scrie un scurt pasaj despre "ce ar face daca s-ar intalni cu Contele Dracula", pana pe 26 octombrie. Răspunsurile trebuie să conţină între 50 şi 500 de caractere şi pot fi în limbile engleză, franceză, germană, italiană, rusă, portugheză, chineză, japoneză şi coreană.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si