Surpriza! Iată marea favorita la Eurovision 2021, cu ce șanse e cotată România?

Ediția de anul acesta a Eurovision Song Contest se va desfășura între 18 si 21 Mai în Țările de Jos (Olanda) la Rotterdam. Competiția revine după o pauză de un an pricinuită de pandemia de COVID-19.

Author: Mircea Pop miercuri 12 mai 2021 , 10:17

Surpriza! Iată marea favorita la Eurovision 2021, cu ce șanse e cotată România?
Surpriza! Iată marea favorita la Eurovision 2021, cu ce șanse e cotată România?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform casei de pariuri online betfair.ro, favorita la câștigarea Eurovision vine din Malta. Destiny Chukunyere are o cotă de 3.5, o diferență foarte mare față de doar acum două luni când avea cota 18.0

Destiny Chukunyere, care va interpreta Je Me Casse, nu este la primul contact cu Eurovision.

În 2015, pe când avea doar 13 ani, a câștigat Eurovision Junior cu piesa Not My Soul. De asemenea a mai participat la numeroase festivaluri de muzică și apariții în emisiunile de televiziune Britain’s Got Talent si X Factor Malta.

Citeste si: Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2021

Dacă predicțiile se adeveresc și Destiny Chukunyere obține trofeul ar reprezenta primul succes al Maltei din istoria concursului internațional de interpretare înființat în 1956. Coborând spre jumătatea clasamentulului care prezintă cotele oferite pentru câștigarea Eurovision 2021 Roxen, reprezentanta României la concurs, nu este creditată cu prea multe șanse la câștigare.

Melodia interpretata de artista din Cluj-Napoca se numește Amnesia iar cei care se aventurează să parieze pe victoria acesteia pot câștiga de 50 de ori suma pariată.

Citeste si: Lista câștigătorilor la Oscar: „Nomadland” cel mai bun film. Ce s-a întâmplat cu filmul românesc „colectiv”?

Acestea sunt câteva din cotele actualizate oferite de Betfair pentru țările participante

Elveția 5.5

Franța 7.0

Italia 12.0

Bulgaria 16.0

Lituania 16.0

Islanda 18.0

Suedia 25.0

Cipru 25.0

Finlanda 25.0

Norvegia 25.0


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si