Surpriza in declaratia de avere a ministrului Apararii! Mihnea Motoc a ramas fara vila de la Sinaia si o masina aflata pe numele sotiei!

Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale, si-a micsorat averea fata de cea declarata in urma cu sase luni.

Matei Vaihan, sâmbătă 25 iunie 2016 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihnea Motoc, ministrul Apararii din Guvernul Ciolos, si-a depus recent declaratia de avere, la doar sase luni dupa prima, completata cand a fost instalat in functie. Astfel, pe numele sau si al sotiei, Iulia Motoc, care este judecator la Strasbourg, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), se afla doua terenuri agricole si trei intravilane, precum si doua apartamente in Bucuresti si o casa de locuit in Franta.

Mihnea Motoc, impreuna cu Iulia, sotia sa, intr-o vacantaFata de declaratia de acum 6 luni, din portofoliul imobiliar al familiei a disparut o casa de locuit din Sinaia, de 200 de metri patrati, care figura ca “donatie (in curs de finalizare)” din partea soacrei lui Motoc. Se pare ca donatia nu s-a finalizat, iar casa nu se mai afla in declaratia de avere, la fel ca o masina Ford Fiesta, care se afla pe numele sotiei. Chiar daca are active finaciare de aproximativ 200.000 de euro, ministrul Apararii are o datorie de 700.000 de euro la o banca din Strasbourg, scadenta in 2034. Noroc cu salariul urias al sotiei, care a avut o indemnizatie de 200.000 de euro la CEDO, adica un venit lunar de 16.666 de euro!

Iulia Motoc este judecator la CEDO, cu o indemnizatie anuala de 200.000 de euro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si