Surse din media spun ca presedintele Iohannis si Liviu Dragnea isi petrec vacanta in acelasi loc, la mare, la Neptun! "Stau la 500 de metri unul de altul!"

In ultima perioada, canalele de stiri din Romania trateaza doua mari subiecte: protestele si situatia politica din Romania, dar si tragedia din Genova, Italia.

C.I.P., vineri 17 august 2018 , 10:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ei bine, in timp ce romanii se cearta pe retelele de socializare in ceea ce priveste optiunile politice ale fiecaruia, cei doi mari lideri politici ai tarii, presedintele Klaus Iohannis si presedintele PSD, Liviu Dragnea, se relaxeaza in vacanta, pe aceeasi plaja.

Surse din mass-media sustin ca cei doi sunt cazati la Neptun, la complexul de vile de protocol ridicate de Ceausescu, cele doua vile in care sunt cazati fiind la mai putin de 500 de metri una de cealalta.

Pe langa asta, respectivul complex beneficiaza si de 600 de metri de plaja destina exclusiv demnitarilor din Romania, loc in care presedintele Iohannis si Liviu Dragnea se relaxeaza la soare si unde se pot intalni oricand in aceste zile, noteaza cei de la stiripesurse.ro

Te-ar putea interesa si