Surse din SPP, adevărul despre bolizii cu care au venit cei doi Patriarhi la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului

E. V., luni 26 noiembrie 2018 , 16:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Patriarhul Daniel şi Patriarhul Ecumenic Bartolomeu au fost obligaţi să folosească maşinile SPP-ului, susţine Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Surse din SPP au declarat pentru Adevărul că informaţiile potrivit cărora maşina cu care a venit Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului nu ar avea RCA-ul valid sunt false. „Cei doi patriarhi au fost obligaţi să folosească maşinile Serviciului de Pază şi Protecţie.

Patriarhul Constantinopolului, care are rang şi de şef de stat, a avut asigurată prin lege protecţia SPP-ului. La evenimentul de duminică, SPP-ul i-a obligat pe membrii delegaţiei, cât şi pe cei ai Patriarhiei, să folosească maşinile lor, adică ale SPP-ului“, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, pentru Adevărul.

Surse din cadrul SPP au confirmat că Mercedes-Maybach S600 pus la dispoziţia Patriarhiei aparţine Serviciului, iar Patriarhul Constantinopolului are rang de preşedinte de stat şi în aceste condiţii SPP a fost obligat să-i dea o maşină securizată. „Maşina are RCA valabil însă nu o să apară niciodată pe un site comun la care are acces oricine deoarece aparţine unei structuri militare”, spun sursele citate.

sursa foto: Digi24 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si