Andreea Cătălina Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă cu cinci plicuri care conțineau un praf alb, dar și cu o bancnotă care se folosea cel mai probabil pentru prizarea substanțelor interzise, în poșetă. Așadar, potrivit unor surse în urma analizelor de laborator s-ar fi demonstrat că într-adevăr în plicuri era cocaină.

Ce mărturisiri a făcut tânăra după apariția informațiilor cu privire la acest caz?

Duminică a avut loc acest incident, atunci când tânăra a chemat un taxi la Palatul Bragadiru din Capitală. De acolo, ea împreună cu un bărbat au urcat în autoturism, care la scurt timp a fost oprit în trafic pentru o razie. După ce au controlat prin autoturism, oamenii legii au făcut și descoperirea șocantă în geanta femeii. În acel moment, Andreea Bumbac le-a spus polițiștilor că acele plicuri nu sunt ale ei și că o prietenă a rugat-o să i le țină.

Ea este fosta purtătoare de cuvânt a BSIJ.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Un pachet cu ”praf alb” a fost descoperit pe o plajă din Constanța. Acesta pare că face parte din operațiunea ”Grimm Brothers”

După ce a fost făcut public cazul ei, tânăra, care a fost studentă în promoția 2022 și-a șters rapid toate conturile de pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, Andreea Bumbac și-a luat și concediu de odihnă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Marți, ea a făcut și primele declarații în care în continuare își susține nevinovăția.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele.”,  a spus tânăra pentru sursa citată anterior.

Andreea Bumbac este în concediu de odihnă

Acum, Andreea Cătălina Bumbac este cercetată disciplinar, iar acum ea beneficiază acum de consiliere psihologică din partea specialiștilor din cadrul unității, conform informațiilor BSIJ. Tânăra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie într-o structură de suport din cadrul Brigăzii. 

Ea este Andreea Cătălina Bumbac.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Andreea Cătălina Bumbac, sublocotenentul Brigăzii Speciale de Intervenție, prinsă cu droguri în geantă în timpul unui control de rutină în Bucureşti

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Totodată, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române, Ana Maria Burchi a clarificat zvonurile cu privire la participarea acesteia la descinderi alături de colegii din Cadrul Brigăzii Speciale, lucru care este fals. Inclusiv în declarația de ieri, Ana Maria Burchi a specificat că Jandarmeria nu are atribuții de tipul testării cu aparatul drugtest.

În prezent, cazul este preluat de reprezentanții BCCO București, în vederea continuării cercetărilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si