Kanal D, lider absolut de audiență, cu ediția de aseară “Survivor România” - Faimoșii au ieșit învingători, în jocul pentru recompensă

Aseară, Kanal D a fost lider absolut de audiență, cu “Survivor România”, stația a detronat celelalte posturi concurente, pe toate categoriile de public monitorizate. Jocul pentru recompense, de aseară, de la “Survivor România”, disputat de Razboinci și Faimoși, a fost urmărit de o medie de peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară (1.728.000) pe întreaga durată de difuzare a reality-ului fenomen.

Author: Georgiana Balaban vineri 07 mai 2021 , 13:05

survivor 6 mai 2021
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ieri, în intervalul orar 20:00 – 24:06, Kanal D a spulberat concurența cu “Survivor România”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.8

puncte de rating și 23,5% cota de piață, pe targetul Național, 8.8 puncte de rating și 22,2% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7.9 puncte de rating și 25,6% cota de piață, pe targetul Comercial.

survivor 6 mai 2021
Probe la Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: VIDEO- Jador vorbește deschis despre femeia care i-a furat inima și căsătorie

survivor 6 mai 2021
Survivor România 2021.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Minutul de aur, atins la 22:27, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.357.000 de fani “Survivor România”.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a părăsit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emoționat o țară întreagă!

Joc de recompensă spectaculos, câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 7

Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, pe terenul sportiv, într-un nou joc pentru recompensă, echipa câștigătoare avea să aibă parte de o masă copioasă la restaurant și să se relaxeze, practicând sporturi nautice. Duelul sportiv de aseară, pe un traseu spectaculos, pe Marea Caraibilor, nu a fost lipsit de tensiune și nervi întinși la maximum, Sebastian Chitoscă și Albert și-au aruncat vorbe grele și au fost la un pas de o încăierare, după ce Războinicul a adjucat punct pentru echipa sa.

survivor 6 mai 2021
Survivor România doar la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

survivor 6 mai 2021
Concurenți Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Scorul a fost strâns, însă Faimoșii s-au redresat și au câștigat jocul pentru recompensă de aseară, cu 10 la 7, punctul decisiv fiind marcat de Irisha în duelul cu Adelina, Faimoasa care a reușit în jocul de aseară să aducă 3 puncte importante pentru echipa sa.

Citeste si: VIDEO- Andreea Antonescu poartă din nou codițe ca pe vremea trupei Andre

survivor 6 mai 2021
Faimoșii au câștigat jocul de aseară.[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția din această seară, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii de la “Survivor România”. Tensiunile între concurenți capătă noi valențe, iar frustrările ies la suprafață. Faimoșii și Războinicii sunt gata pentru o nouă luptă, în această seară, concurenții trebuie să își demonstreze forța, viteza și determinarea pentru a-și câștiga imunitatea în fața eliminărilor.

Citeste si: Joc sub presiune la “Survivor România”; conflicte în ambele echipe, reproșuri și amenințări

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si