Ediția de aseară „Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

Jador a revenit alături de echipa Faimoșilor: “Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă vă vine să credeți. Mi-era dor de colegii mei…”.

Author: Georgiana Balaban vineri 19 martie 2021 , 13:35

survivor românia 18 martie 2021
Emisiunea Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară, cu ediția reality-ului fenomen “Survivor România”, peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit confruntarea intensă între Faimoși și Războinici, în jocul pentru recompensa aleasă de public.

Joi, 18 martie, Kanal D a detronat celalalte stații concurente, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România. În intervalul de difuzare a ediției de aseară “Survivor România”, 19:59 – 23:33, Kanal D a înregistrat 11,2% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Național, 8,5% ratin și 19,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,3% rating și 21,4% cota de piață, pe targetul Comercial.

survivor românia 18 martie 2021
Concurenții Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: “Survivor România”: o descalificare din competiție, la Războinici, și o eliminare, determinată de motive medicale, la Faimoși

survivor românia 18 martie 2021
Ana Porgras la Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

survivor românia 18 martie 2021
Faimoșii de la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

survivor românia 18 martie 2021
Sebastian la Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fenomenul „Survivor România” doar la Kanal D

Ediția de aseară “Survivor România” a fost urmărită de o medie de aproape 2 milioane (1.983.000)

de fani, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:15, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.614.000 de telespectatori.

survivor românia 18 martie 2021
Moroșanu la Survivor România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Telespectatorii sunt parte activă a fenomenului “Survivor România”, implicați în tot ceea ce fac cele două echipe, astfel că aceștia au avut puterea de a alege premiul pentru echipa câștigătoare, în jocul de aseară. Astfel, recompensa aleasă de public, aproape 90% dintre cei care au votat, au decis ca echipa câștigătoare să primească un brunch într-un loc special amenajat unde vor savura bucatele atât de mult dorite.

survivor românia 18 martie 2021
Zanni și Albert la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, și-au desemnat finaliștii! Cuplul câștigător va avea parte de o vacanță de vis în Republica Dominicană!

Traseul de aseară pe care s-au duelat Faimoșii și Războinicii a fost exclusiv pe apă. Confruntarea între cele două echipe le-a testat limitele la maximum Faimosilor și Războinicilor; Faimoșii, însă și-au învins adversarii în jocul de aseară, cu scorul de 10 la 5, punctul victoriei fiind înscris de Elena Marin.

survivor românia 18 martie 2021
Mellina și Andreea Antonescu la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Una dintre suprizele serii de la “Survivor România” a fost revenirea lui Jador pe banca echipei roșii. Acesta s-a alăturat Faimosilor, după o perioadă în care a primit îngrijiri medicale, după accidentarea suferită. Aseară, însă, a primit acceptul medicilor ca să îi susțină pe colegii săi, de pe bancă. Daniel Pavel a anunțat aseară că Jador încă se află sub tratament, nefiind apt pentru a intra pe traseu. Faimosul a fost primit în aplauze și, cu umorul carateristic cu care și-a obișnuit colegii, a stârnit hohote de râs printre Faimoși și Războinici.

survivor românia 18 martie 2021
Războinicii de la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă va vine să credeți. Mi-era dor de colegii mei… Vreau să le mulțumesc că și-au făcu griji pentru mine și că m-au scos din apă, când m-am accidentat”, a spus aseară Jador.

În ediția din această seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii, pe un traseu spectaculos- toboganul cu apă și obstacolele îi vor pune, din nou, la încercare pe concurenții celor două echipe. Nu ratați, în această seară, o confruntare epică, marca “Survivor România”!

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si