Survivor Romania. "Dezamagire cu siguranta nu este, ca am dat tot ce am putut, absolut tot ce am putut pe traseu, de multe ori cu dureri, infometat, trist, abatut. Am avut foarte multe sentimente in aceasta competitie, am dat totul. Tot ce am putut sa ofer am oferit.(...) Am vazut strategiile dinainte si am avut sentimentul ca aceste strategii nu se pot juca pana la capat; si am plecat din competitie cu ideea ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Asta este jocul. Voi ramane un Faimos(..) si tot ce pot sa zic este ca ies cu zambetul sus si privirea inainte",  a declarat Ghita dupa ce a fost eliminat de la "Survivor Romania".

Survivor Romania

Citeste si: Emanuela, razboinica recent eliminata de la Survivor Romania: "Sunt mult mai puternica decat as fi crezut"

Survivor Romania. Emotiile si tensiunea sunt din ce in ce mai mari de la o editie la alta. Doi concurenti vor avea sansa in urmatoarea editie sa isi securizeze locul in finala. Anuntul a fost facut de Dan Cruceru, prezentatorul celebrului show.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Survivor Romania

Citeste si: Survivor Romania/Emanuela, eliminata aseara din competitie

Survivor Romania. "Ati mai ramas sase; trei fete si trei baieti. Am un anunt foarte important de facut. In urma cu ceva vreme, v-am promis ca la un moment dat vom avea jocuri care vor permite castigatorilor sa intre direct in finala. Vor incepe aceste  jocuri. Un baiat si o fata, castigatorii acestor jocuri, vor intra direct in finala",  le-a

spus Dan Cruceru celor sase supravietuitori ramasi in Dominicana.

Survivor Romania

Citeste si: Ghiță s-a revăzut cu Grațiela după eliminarea de la Survivor România. Ce reproșuri i-a făcut aceasta faimosului?: „Ce am vorbit eu cu tine?”

Survivor Romania. Nu ratati o noua editie incendiara Suvivor, sambata, incepand cu ora 20.00 la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si