“Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

“Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! #Vești despre cel mai antrenant și autentic reality al momentului, urmărit de milioane de fani din întreaga țară

Author: Razvan Ilie miercuri 20 ianuarie 2021 , 09:40

Începând din această săptămână, reality-ul fenomen “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Începând din această săptămână, reality-ul fenomen “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie, concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, și își vor testa limitele psihice și fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană.

Citeste si: Amna, prima concurenta eliminata de la „Survivor Romania”; razboinicul Lucian paraseste si el Republica Dominicana, un urma accidentarii suferite la genunchi, in cel de-al doilea joc pentru imunitate. Kanal D, in continuare, pe primul loc, cu „Survivor R

Aflați în junglă, în mijlocul pustietății, Faimoșii și Războinicii vor avea de înfruntat condiții dure; aceștia vor fi nevoiți să își procure singuri hrană, să își construiască adăpost și, în același timp, să se impună ca o echipa cu cele mai bune strategii, în confruntările sportive, pentru recompensele atât de necesare, cât și pentru imunitate în fața eliminărilor. Încă de la lansare, “Survivor România” i-a cucerit pe telespectatori, show-ul înregistrând audiențe uriașe și pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

Înscriși în această cursă autentică a supraviețuirii, la “Survivor România”, concurenții trebuie să dea dovadă de stăpânire de sine, forță fizică și mentală, dar și de tact și îndemânare, pentru a putea ieși învingători din fiecare joc. În urma jocurilor de protecție și a consiliilor de eliminare, de săptămâna anterioară, Faimoasa Amna a fost prima concurentă care a părăsit competiția. Și Războinicul Lucian a părăsit competiția “Suvivor România”, în urma unei accidentări la genunchi, în cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Citeste si: Kanal D isi pastreaza suprematia pe toate segmentele de public, cu „Survivor Romania”!

Spectacolul unic al supraviețuirii, “Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel și urmărit de milioane de fani în fiecare ediție, va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea aduce pe micile ecrane, în fiecare ediție, jocuri spectaculoase, dar și momente pline de tensiune și suspans, bucurie și dezamăgire, teamă și adrenalină, stări prin care trec Faimoșii și Războinicii.

Astfel, reamintim componenta Echipei Faimosilor, după prima eliminare: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară. 

Nu pierdeți “Survivor România”, cel mai antrenant și spectaculos reality televizat, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

survivor
Aflați în junglă, în mijlocul pustietății, Faimoșii și Războinicii vor avea de înfruntat condiții dure


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si