Suspendarea cursurilor se prelungeste! Dupa scoli si gradinite, acum se inchid si universitatile. Prognoza meteo este de COSMAR

Cursurile elevilor au fost suspendate, dupa seria de alerte meteo emise de meteorologii de la ANM. Autoritatile din Braila au decis, astazi, 27 februarie, sa inchida scolile din judet, in zilele de marti si miercuri. Hotarârea a fost luata in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

A.S., luni 26 februarie 2018 , 16:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa Bucuresti, Constanta, Ilfov, Giurgiu, Dolj, Olt si Teleorman, s-au inchis scolile si in judetul Braila. Hotarârea autoritatilor a fost luata, dupa ce meteorologii au emis in urma cu putin timp un cod de vreme rea. Potrivit ANM, din data de 26 februarie pâna pe 1 martie 2018, judetul Braila va fi sub cod portocaliu de vreme nefavorabila.

Reprezentantili din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au declarat in acest interval, vor fi inchise gradinitele, scolile generale precum si liceele. Ulterior, cursurile pierdute de elevi vor fi recuperate.

In Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov – scolile sunt inchise luni si marti. De asemenea, in judetul Dolj, Judetul Giurgiu scolile sunt inchise luni si marti. Scolile si gradinitele sunt inchise luni dupa-amiaza si marti in judetul Suceava, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava a anuntat ca sisteaza cursurile luni si marti.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si