Taifun devastator în Japonia! Corespondență specială de la Yamato Zaharia! Faimosul este sinistrat în Țara Soarelui Răsare VIDEO EXCLUSIV

An de an, Faimosul Yamato Zaharia, alături de familia lui, merge în Japonia, loc din care, de altfel, se trage și esența marțială a sportului în care a devenit campion mondial.

Author: Radu C. Munteanu duminică 18 august 2019 , 16:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De această dată însă, Faimosul nu a fost prea norocos, el fiind prins în Japonia de un taifun devastator, Krosa, furtună de o vilență extremă care s-a abătut, în această perioadă, asupra Țării Sorelui Răsare.

Citeste si: SURPRIZĂ! Yamato Zaharia  i-a dat inelul Anei Cazan! ”Vrei să fii soția mea”! Totul s-a întâmplat într-o emisiune

Citeste si: Concurenții de la Exatlon, chef nebun în club înaintea Marii Finale! Imagini BOMBĂ

Citeste si: Imagini șocante cu Yamato Zaharia în spital! Fostul faimos și-a tăiat mâna cu sabia! Cum a fost cusută rana la Urgențe! EXCLUSIV

Taifunul Krosa lovit, din plin, ţărmurile Japoniei, unde autorităţile au avertizat cetăţenii asupra riscurilor unor ploi abundente şi unor rafale de vânt violente. Mai mult, s-au înregistrat peste 1200 de cc de ploaie în unele locuri, apărând riscul revărsării unor râuri şi de alunecări de teren.

”Situația nu e roz. Autoritățile ne-au sfătuit și pe noi, chiar dacă suntem turiști, să ne facem provizii. Noi suntem în Osaka în aceste momente, și așteptăm să treacă taifunul Krosa”, ne-a spus Faimosul Yamato Zaharia, convertit în corespondent special al stirilekanald.ro.

Mai mult, ne-a dezvăluit Faimosul, în aceste momente, atât el, cât și familia lui, sunt ca sinistrați în Japonia. ”Autoritățile au decis să suspende zborurile, au fost anunțate mai multe anulări de curse aeriene, iar cei de aici ne sfătuiesc să nu călătorim decât în cazuri de maximă necesitate. Au fost anulate chiar și liniile de mare viteză ale trenurilor, iar evenimentele publice au fost amânate”, ne-a mai dezvăluit Faimosul Yamato Zaharia.

În altă ordine de idei, vizita lui Yamato Zaharia din acest an din Japonia a avut două motive: a fost făcută cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, Amatto Zaharia, acesta serbând, alături de familia sa, evenimentul și, în plus, au avuiit loc concursuri internaționale de Kempo, lotul României fiind extrem de bine primit în țara care a dat naștere acestui sport.

Potrivit autorităţilor citate de televiziunea publică NHK, cel puţin 21 de persoane au fost rănite uşor, iar agenţia de presă Jiji a raportat un deces, după ce un bărbat a fost măturat de apele oceanului. Recomandările de evacuare date de autorităţi au vizat 580.000 de persoane, în principal de pe insula Shikoku.

 

Faimosul Yamato Zaharia a fost operat imediat după Exatlon, dar a revenit în ring

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătorul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. Aşa că Yamato a fost sfătuit de medici să nu mai aştepte şi să suporte o intervenţie medicală care să ”îi rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată”, ne-a spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia. În altă ordine de idei, ne-a explicat Yamato Zaharia, Faimosul este decis să continue campania de educare a tinerilor. "Împreună cu Mirel Dragan și cu sprijinul Federației Române de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua în diferite şcoli din ţară. În masura în care timpul le va permite, sunt convins că vor veni alături de noi și alți colegi din lotul național, dar și concurenți Exatlon din toate sezoanele", ne-a spus Yamato Zaharia carem, de curând, a revenit în ring, în Las Vegas și, apoi, în Japonia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si