Tânăr cu handicap, biciuit şi apoi aruncat în flăcări, în Dâmboviţa! Toţi cei prezenţi au privit amuzaţi chinurile prin care trecea Dan

Dan are 32 de ani şi suferă de handicap locomotor! În noaptea de Sfântul Dumitru el a fost aruncat de săteni în Focul lui Sumedru.

Author: M. P. miercuri 31 octombrie 2018 , 12:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La sat încă se păstrează cu sfinţenie tradiţia focului lui Sumedru de Sfântul Dumitru. Aşa cum este tradiţia, se face un foc mare şi sătenii se adună în jurul lui. Dan a aşteptat mult această sărbătoare pentru a merge şi el să stea alături de vecini. Însă nu şi-a imaginat nici el şi nici mătuşa lui care îl are în grijă că va trece printr-un adevărat coşmar.

Pentru că era târziu, femeia a plecat să-l caute, însă în zadar. L-a găsit a doua zi pe o stradă. Era plin de sânge, cu arsuri pe corp şi cu lovituri la cap. Femeia l-a dus imediat la spital şi a alertat Poliţia. Oamenii legii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

"Era pe burtă acolo, m-am dus şi l-am ridicat, am văzut că nu poate să meargă.

A zis că l-au aruncat în foc, l-a bătut cu biciul. Are răni pe spate, îl doare, îl ustură", a declarat femeia.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Rudele tânărului sunt revoltate şi speră ca cei vinovaţi să plătească pentru ce i-au făcut tânărului cu handicap.

"A zis că l-a luat şi l-a aruncat în foc, apoi l-au luat la şuturi şi l-au biciuit. E umflat, vânăt la ochi, bătut", a continuat femeia.

Tânărul a spus şi el prin ce a trecut.

"M-au bătut cu biciul. Şi-au bătut joc de mine. Mi-au dat cu şuturile şi m-au fript la Focul lui Sumedru", a povestit bărbatul, potrivit targovistenews.ro.

El a fost extrenat din spital şi primeşte îngrijiri la domiciliu.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si