Incidentul pentru care este acuzat tânărul de 17 ani s-a produs pe data de 9 august, în timpul nopții, pe o stradă din Ploiești.

Judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă

''La data de 9 august a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploieşti, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale.

Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brăţară din aur pe care o avea asupra sa'', informează IPJ Prahova.

Citeste si: Un bărbat din Vrancea a fost amenințat în trafic cu pistolul. Agresorul, care consumase droguri, avea o armă de jucărie 

Tânărul de 17 ani se afla singur pe stradă, moment în care a fost atacat cu un topor cu coadă scurtă. Cei trei tineri au încercat să-l lovească pe acesta în zona picioarelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbații care au participat la tâlhărie  sunt majori. Aceștia au fost prinşi în scurt timp de la comiterea faptei. Tânărul a fugit, fiind prins ulterior, după audieri şi administrare de probe.

Tânărul are antecedente penale și a abandonat școala

Potrivit surselor, acesta nu are ocupație și a abandonat școala. De asemenea, are antecedente penale. Suspecții sunt în stare de arest preventiv și sunt cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Citeste si: Patru indivizi sunt arestați pentru tâlhărie, după ce au jefuit un bărbat și l-au lăsat în pădure

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si