Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită după condamnarea la închisoare a liderului PSD: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!” VIDEO

Amicii Marilenei Mihăilescu au aflat că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită.

Author: Matei Vaihan miercuri 29 mai 2019 , 09:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

E clar că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită.

În ianuraie 2017, Marilena Mihăilescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a devenit celebră după ce a postat pe youtube melodia „Balada lui Dragnea”.( vezi ce mănâncă Liviu Dragnea în închisoare)

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită: "Mulți ani primească!" 

Piesa a strâns sute de mii de vizualizări, în contextul protestelor din Piaţa Victoriei din acea perioadă. Marilena a revenit cu o altă piesă, în vara lui 2018, intitulată "Mulți ani primească!", într-un moment în care Dragnea era cercetat în dosarul dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea”. Marilena a repostat videoclipul piesei 

Nu mai e un secret că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită. După ce a aflat de condamnarea lui Dragnea, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, Marilena a repostat videoclipul piesei şi a comentat: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si