E clar că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită. În ianuraie 2017, Marilena Mihăilescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a devenit celebră după ce a postat pe youtube melodia „Balada lui Dragnea”.( vezi ce mănâncă Liviu Dragnea în închisoare)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită: "Mulți ani primească!" 

Piesa a strâns sute de mii de vizualizări, în contextul protestelor din Piaţa Victoriei din acea perioadă. Marilena a revenit cu o altă piesă, în vara lui 2018, intitulată "Mulți ani primească!", într-un moment în care Dragnea era cercetat în dosarul dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea”. Marilena a repostat videoclipul piesei 

Nu mai e un secret că tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită. După ce a aflat de condamnarea lui Dragnea, la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, Marilena a repostat videoclipul piesei şi a comentat: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si