Această tânără a ajuns virală pe TikTok după ce a declarat că că bărbații trebuie să înșele. Mira i-a dat replica

O tânără a ajuns virală pe TikTok după ce a spus că bărbații trebuie să înșele. Mira este șocată de declarațiile controversate și dă replica.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 29 octombrie 2022 , 16:21

tiktok

Tânăra care spune că bărbații trebuie să înșele.

[Sursa foto: Captură Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un clip video  a stârnit controverse pe TikTok. O tânără afirmă că bărbații trebuie să își înșele partenerele. Aceasta și-a și motivat răspunsul, explicând de ce un bărbat aflat într-o relație trebuie să fie infidel.

Declarațiile controversate ale tinerei au stârnit revoltă printre femei.

Citește si: Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia- FOTO

Mira nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat. A lăsat chiar și un comentariu la postarea respectivă.

Psihologii spun că înșelatul nu este un lucru de iertat, însă tot mai multe femei s-au obișnuit cu asta. Putem spune că este o problemă majoră a acestei generații. Părerile sunt împărțite când vine vorba despre acest subiect, însă sunt destul de multe femeie care consideră că este perfect normal ca un bărbat aflat într-o relație să înșele.

În această categorie se numără și o tânără care a declarat în cadrul unui podcast că infidelitatea în cuplu este normală.

Ce a transmis tânăra în privința acestui subiect

Pe platforma de socializare TikTok circulă un fragment dintr-un podcast în care o tânără domnișoară ''strigă în gura mare'' că bărbații trebuie să înșele. Din punctul ei de vedere este un lucru complet normal și își motivează răspunsul prin faptul că bărbatul înșelând ajunge să își prețuiască mai mult partenera de viață.

Citește si: Admiterea la cele 7 facultăți ale Universității de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară din București, 4-22 iulie 2022 Hai să fii #Extraordinar la USAMV

„Dacă nu te înșală înseamnă că bărbatul ăla are o problemă. Bărbatul la bază este vânător. Bărbatul își iubește femeia de acasă. Tu ești regina reginelor, dar vreau să mă mai duc și pe aici pe acolo, să diversific. Să pot să vin acasă și să-mi dau seama de ce te-am ales și te-am pus pe piedestal. Dacă nu mă duc și în colo și în colo înseamnă că sunt un fătălău care n-am opțiuni'', sunt declarațiile controversate ale tinerei.

mira

Artista Mira nu s-a abținut și i-a dat replica.

[Sursa foto: Captură Video]

În urma declarațiilor făcute de aceasta, în comentarii au început să curgă părerile despre acest subiect. Majoritatea au fost femei care o dezaproba categoric pe această tânără. Printre femeile care nu sunt de acord cu ea, se numără și Mira. Artista a fost șocată să audă asemenea declarații chiar din gura unei femei și a lăsat un comentariu la postare.

Citește si: 4 triburi uimitoare din Africa

„Puteți scrie sus pe video că e un pamflet? Sunt persoane care or să ia de bun ce zice domnița asta'', este comentariul lăsat de Mira. Un internaut a intervenit și a susținut că nu este un pamflet, ci gândirea ei. ''Nu e pamflet...așa gândește ea'', a spus acesta.

Sute de comentarii au curs în cadrul acelui clip video. Filmulețul a stârnit numai revoltă. Multe femei au criticat-o pentru gândirea toxică pe care tânăra o are și unele dintre ele au spus că se vor ruga pentru „vindecarea'' ei.

„Să te facă Dumnezeu bine. Ne rugăm toți pentru tine'', ''A vorbit și ea să nu tacă'', ''Ce fel de copilărie ai avut?'', ''Să dea Dumnezeu să te faci bine. Am să mă rog pentru tine'', ''Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat sănătoasă pe pământ'', sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate la postare.

Citește si: Ce avere are Cristian Onețiu. Omul de afaceri face parte din topul celor mai bogați oameni din lume


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si