Doi bărbaţi din judeţul Argeş sunt cercetaţi pentru trafic de minori, fiind suspectaţi că au obligat o adolescentă în vârstă de 16 ani să se prostitueze şi au obţinut astfel suma de 60.000 de lei. Unul dintre suspecţi a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, vineri, de Poliţia Argeş, procurori DIICOT şi poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş l-au reţinut, joi, pe un bărbat suspectat de trafic de minori.



Sursa citată arată că acesta şi un alt bărbat sunt suspectaţi că, începând din octombrie 2015 până în prezent, au obligat o adolescentă în vârstă de 16 ani să se prostitueze în municipiul Câmpulung şi în localităţile limitrofe.

Anchetatorii spun că cei doi au obţinut, în urma exploatării tinerei, suma de 60.000 de lei.

În cursul zilei de joi, poliţiştii şi procurorii au făcut trei percheziţii domiciliare, iar 16 persoane au fost audiate în acest dosar.

Bărbatul reţinut va fi prezentat, vineri, instanţei, cu propunere de arestare preventivă formulată de DIICOT.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si