Tragedia s-a petrecut în Australia. Fata a fost găsită moartă, în casă, de mama sa. Femeia a mărturisit că a rămas șocată după ce și-a văzut copilul mort pe podea, iar în mână ținea un deodorant. Adolescenta ar fi inhalat vaporii toxici ai deodorantului și ar fi suferit un atac de cord.

Citeste si: Familia- tânăra mamă, hărțuită înainte de moarte

Brooke Ryan a pierit la doar 16 ani. Ea a suferit un infarct după ce ar fi inhalat vaporii toxici din tubul unui deodorant. Mama ei, Anne Ryan a fost cea care s-a întors acasă, însă din păcate, și-a găsit fiica moartă pe podea.

Mama tinerei crede că trăiește un coșmar. Ea și-a găsit copilul mort în locuință.

Clipe șocante pentru tânăra de 16 ani

Brooke era sportivă și urma să treacă în clasa a IX-a. Un profesor de la școala la care învăța adolescenta ar fi cerut ca tuburile de deodorant să fie retrase din comerț, pe motiv că tinerii inspiră vaporii toxici.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Mama tinerei a mărturisit că nu poate trece peste această dramă din viața ei și îi sfătuiește pe ceilalți părinți să fie atenți la copiii lor pentru a preveni astfel de tragedii.

Citeste si: Un șofer a ucis o femeie, apoi a plecat în alt oraș

Femeia este copleșită de durere. Ea a declarat că nu mai poate dormi nopțile după dispariția fiicei sale.

Tânăra se confrunta cu anxietatea și atacurile de panică. Adolescenta își dorea să devină avocat sau fizioterapeut, deși juca la echipa de fotbal feminin.

Citeste si: Șocant- și-a dus de mână copiii spre moarte

„Mă trezesc, mă gândesc la ea, adorm din nou şi o visez... Fiecare zi e un coşmar", spune femeia îndurerată de pierderea fiicei. „Era o fată frumoasă, cu inimă de aur. Ar fi devastată să afle cât suferim după moartea ei", a adăugat mama tinerei, potrivit Mirror.

Citeste si: „Mama ta nu a murit!” Mesajul emoționant pe care l-a primit Ana Baniciu de la un celebru artist, după ce și-a pierdut mama


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si