Un accident grav a avut loc marți după masa în județul Arad. Un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani din Nădab, a intrat în coliziune cu un tren. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, informează Aradon.ro.

Citeste si: Accident rutier în care este implicată o ambulanță privată. Trei victime în urma impactului

Victima a rămas încarcerată în mașină

La fața locului au intervenit două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, descarcerarea grea și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu, precum și un echipaj SMURD de tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș.

Echipajele de prim ajutor au intervenit pentru descarcerarea victimei și pentru extragerea mașinii de sub locomotiva trenului.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Ce a transmis IPJ Arad. Șoferița era singură în mașină

Marți după-masă, în jurul orei 16:00, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident în localitatea Nădab, a informat IPJ Arad. 

"Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea.

În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Niciun călător din tren şi nici mecanicii de locomotivă nu au suferit răni în urma impactului.

Sursa foto: Aradon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si