Tanara din România disparuta in Nepal a fost gasita moarta. Echipa de salvare a gasit trupul Adinei Popescu pe malul unui rau

Adina Popescu a plecat pe data de 13 iulie intr-o expeditie pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat in zona muntoasa din centrul Nepalului. Tânara a vorbit ultima data cu membri ai familiei pe data de 14 iulie, când a si transmis fotografii din excursie, scrie Adevarul.

A.L., luni 25 iulie 2016 , 10:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânara din România disparuta in Nepal a fost gasita moarta. Echipa de salvare i-a gasit trupul pe malul unui râu
Adina Popescu a plecat pe data de 13 iulie intr-o expeditie pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat in zona muntoasa din centrul Nepalului. Tânara a vorbit ultima data cu membri ai familiei pe data de 14 iulie, când a si transmis fotografii din excursie, scrie Adevarul.
in mod normal, ar fi trebuit sa se reintoarca acasa pe data de 18 iulie, când avea rezervat un bilet de avion. Oficialii companiei aviatice au confirmat, insa, ca tânara nu s-a aflat pe lista pasagerilor prezenti la imbarcare. Familia si prietenii s-au mobilizat in cautarea ei, au contactat toate autoritatile responsabile din Nepal, inclusiv Ambasada României.
A fost organizata chiar o campanie de strângere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costând 1.800 de dolari/ora.
Oamenii mobilizati pentru cautarea Adinei au anuntat ca au gasit-o fara viata pe malul unui râu. Se pare ca a fost prinsa de o alunecare de teren cauzata de ploile abundente din perioada musonului.
Adina Popescu era pasionata de calatorii si populara in rândul tinerilor români cu hobby-uri comune. intr-una dintre postarile sale pe Facebook, tânara a scris un sfat pentru parinti: "invata-i pe copii sa iubeasca calatoriile si nu vor avea niciodata bani de droguri".

In mod normal, ar fi trebuit sa se reintoarca acasa pe data de 18 iulie, când avea rezervat un bilet de avion. Oficialii companiei aviatice au confirmat, insa, ca tânara nu s-a aflat pe lista pasagerilor prezenti la imbarcare.

Familia si prietenii s-au mobilizat in cautarea ei, au contactat toate autoritatile responsabile din Nepal, inclusiv Ambasada României.A fost organizata chiar o campanie de strângere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costând 1.800

de dolari/ora.

Oamenii mobilizati pentru cautarea Adinei au anuntat ca au gasit-o fara viata pe malul unui râu. Se pare ca a fost prinsa de o alunecare de teren cauzata de ploile abundente din perioada musonului.Adina Popescu era pasionata de calatorii si populara in rândul tinerilor români cu hobby-uri comune. intr-una dintre postarile sale pe Facebook, tânara a scris un sfat pentru parinti: "invata-i pe copii sa iubeasca calatoriile si nu vor avea niciodata bani de droguri".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de... Decizie surprinzătoare în echipa Faimoșilor! Doi concurenți se află în pericol de eliminare în această săptămână. Cum au votat Faimoșii?
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește – și de ce e asta o dovadă a eficienței vaccinurilor
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
infoactual.ro
Avertisment înfricoșător pentru români! O nouă boală va face ravagii: Ne vor călca iar... Avertisment înfricoșător pentru români! O nouă boală va face ravagii: Ne vor călca iar în picioare
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si