UPDATE: Un bărbat de 35 de ani este dus la audieri

Rus Laurențiu, în vârstă de aproximativ 35 de ani, este dus la audieri, fiind presupusul suspect în acest caz. Se vehiculează ca fata a fost sechestrata de acesta. Inițial fata ar fi mers de bunăvoie cu acesta iar când fata a vrut sa plece acasă a fost sechestrată. 

Moiș Sara Melinda a fost dată dispărută săptămâna trecută de acasă.

Fata a fost căutată zile întregi de către familie, polițiști și autorități. 

Mai mult, s-a folosit și o dronă prin care aceasta să poată fi găsită.

Moiș Sara Melinda a fost găsită

Potrivit informațiilor, fata se afla într-o locuință socială din Sighetu Marmației. Un adolescent a mers la sediul Poliției locale din Sighet și a anunțat ca știe unde se alfa tânăra.

Nu se știe dacă a plecat voluntar de la locuința părinților. Autoritățile nu exclud nici varianta unei răpiri. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pe data de 7 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de mama unei minore de 13 ani, Moiș Sara Melinda, cu privire la faptul că a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Citește și: Ziua 38 de război în Israel. Cel mai mare spital din Gaza a încetat să funcționeze. Cinci bebeluși prematuri au decedat la Al Shifa

Mai mult polițiștii de frontieră au ridicat și o dronă care să ajute la găsirea fetei. Când a plecat de acasă, minora era îmbrăcată cu o haină neagră și purta încălțăminte de culoare albă. Din acel moment nimeni nu mai știe nimic de ea și nu mai răspunde la telefon.

Ultima oară, Melinda a fost văzută în oraș. Camerele de supraveghere au surprins-o pe minoră. Până în acest moment nu există foarte multe informații despre fată și despre locul unde aceasta ar putea fi.

La momentul în care a plecat de acasă, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.  

Citește și: Polițiști atacați cu toporul de un bărbat din Prahova! Unul dintre agenți a fost lovit în cap/ Mașina Poliției a fost avariată

Mama fetei a transmis recent că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru persoanele care ajută cu informații pentru găsirea Melindei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si