Tanara romanca, batuta cu salbaticie de carabinieri. Pana acum, nimeni nu a fost tras la raspundere

O tanara romanca in varsta de 28 de ani a fost batuta cu salabticie de doi carabinieri in timpul unui control de rutina. Abia dupa doi ani de la acest incident, agresorii au fost identificati si pusi sub acuzatie.

A.S., joi 05 octombrie 2017 , 11:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actul de violenta din partea carabinierilor asupra femeii romance a avut loc in data de 9 ianuarie 2015, atunci cand doi carabinieri in serviciu la Unitatea din localitatea Carini, provincia Palermo, intervenind intr-un club de noapte din zona cu scopul de a identifica unele femei care lucrau in acel local si au lovit-o cu brutalitate pe B.A.T., femeie romanca, in varsta de 28 de ani la acea data.

Ranile provocate de cei doi carabinieri tinerei au fost cumplite, asa cum  reiese si din certificatul medical emis la spital: ”fractura plurifragmentara a pometului cu adancirea si deplasarea fragmentelor, fractura in partea frontala a sinusului maxilar ipsilateral si a podelei orbitei oculare din partea stanga, fisura a peretelui median, a pavimentului si acoperisului orbitei din partea dreapta, fractura a osului etmoid cu intreruperea profilului podelei de la fosa craniana anterioara din partea stanga, fractura a osului sfenoid…”.

Impotriva carabinierilor in cauza  nu s-au luat masuri imediate existand posibilitatea ca totul sa fie dat uitarii daca nu ar fi intervenit avocatul Marco Crocitta a scos la iveala cele intamplate si a cerut la toate autoritatile institutionale sa fie clarificata aceasta situatie, de la Presedintele Republicii Italiene pana la Ambasada Romaniei in Italia, relateaza rotalianul.com.

Datorita insistentelor si presiunilor facute de avocatul Crocitta, cei doi carabinieri violenti au fost identificati ca fiind F.D. si L.B.G. au fost pusi sub acuzatie pentru incalcarea a mai multor articole din Codul Penal Italian.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si