O tânără a fost ucisă de un bărbat fără adăpost. L-a invitat la masă, din milă, iar el i-a zdrobit craniul

Sfârșit tragic pentru o tânără de 25 de ani. Ea a fost ucisă de un bărbat al străzii. Femeia l-a poftit la restaurant pentru a-i oferi mâncare, însă el i-a zdrobit craniul cu o creangă.

Author: Georgiana Balaban vineri 25 iunie 2021 , 17:54

tânără ucisă de un om al străzii
Sfârșit tragic pentru o tânără de 25 de ani.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O fată, de 25 de ani, a fost omorâtă de un bărbat fără adăpost. Cazul înfiorător a avut loc în Australia și a șocat o planetă întreagă.

Femeia l-a poftit la restaurant pentru a-i da hrană, însă el a lovit-o atât de tare încât i-a zdrobit craniul.

Citeste si: Imagini șocante de la liceu. O elevă a fost bătută cu bestialitate de colegii săi

Tânăra a fost ucisă cu o creangă de copac într-un parc. Ea îl invitase pe bărbat să ia masa împreună, chiar și la restaurant. Însă el a reacționat total neașteptat.

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 25 de ani

Courtney Herron a fost omorâtă, deși încerca să facă o faptă bună. Conform presei din străinătate, aceasta îl invitase pe Henry Hammond să cineze cu ea și chiar păreau să se delecteze împreună cu mâncarea oferită de tânără la restaurant.

Citeste si: Caz șocant în București. Un minor a căzut de la etajul șase al unui bloc

tânără ucisă de un om al străzii
Tânăra l-a scos la restaurant pe un om al străzii.[Sursa foto: PixaBay]

Imaginile surprinse de camerele din restaurant i-au surprins pe Courtney Herron și pe Henry Hammond în timp ce își împărtășeau și gesturi de tandrețe la masă. Ea l-a atins la un moment dat pe mână și au ciocnit mai apoi paharele. Nimeni nu se aștepta la o teribilă crimă.

La câteva ore după ce au luat masa, omul a lovit-o pe tânără cu o creangă în cap până i-a zdrobit craniul. Bărbatul era eliberat de curând din pușcărie. Henry Hammond a fost condamnat după ce și-ar fi sufocat fosta parteneră.

Citeste si: Crimă fără precedent: Un bărbat și-a ucis mama, apoi a mâncat părți din cadavrul ei

Tânăra Courtney Herron nu ar fi avut nici ea adăpost în acea perioadă și ar fi avut probleme cu substanțele interzise. Într-un comunicat al Poliției se arată că femeia ar fi avut probleme și cu sănătatea mintală, conform presei de peste hotare.

„Courtney a avut probleme cu drogurile și cu sănătatea mintală. Și, după cum suntem cu toții conștienți, lipsa adăpostului este adesea un factor care se asociază cu cele două provocări din viață.(...) Avem un rezultat al examinării post-mortem care a dezvăluit că a murit ca urmare a unei bătăi cumplite”, se prezeintă într-un comunicat al poliției.

Se pare că Henry Hammond nu ar fi fost niciodată tras la răspundere pentru faptele sale, doctorii stabilind că tânărul nu ar fi avut discernământ, în lumina diagnosticului său de schizofrenie. Astfel, bărbatul fără adăpost ar fi fost internat în cadrul unui centru de specialitate pentru boala lui și ar urma să fie eliberat în viitor.

Citeste si: Cum a reușit bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită să intre în casa ei?! Bărbatul, fost recidivist, eliberat condiționat înainte să o ucidă pe tânăra mamă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si