Tânăra violată și chinuită în timpul unui ritual satanic, la Giurgiu, este însărcinată

O elevă în vârstă de 16 ani, din Giurgiu, ar fi fost victima unor satanişti care au batjocorit-o, au drogat-o şi au chinuit-o ore în şir, în interiorul unei clădiri abandonate. Iubitul din prezent al tinerei susține că fata este însărcinată.

G.B., miercuri 06 noiembrie 2019 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iubitul elevei a rupt tăcerea și susține că fata este gravidă.

Bărbatul susține că este împreună cu tânăra Rebeca din data de 20 iulie și că fata ar fi fost violată deja la acea vreme. Iubitul victimei transmite că a fost amenințat de către Iulian Alexandru Tănase cu moartea.

Declarație șoc din partea iubitului elevei care a fost violată și chinuită în timpul ritualului satanic, la Giurgiu, : „Este însărcinată!

Citeste si: Sora tânărului care a violat-o și chinuit-o pe eleva din Giurgiu, în ritualul satanic, revoltată: „Toți acei băieți sunt vinovați ca și fratele meu!"

Declarație șoc din partea iubitului elevei care a fost violată și chinuită în timpul ritualului satanic, la Giurgiu, : „Este însărcinată! "

"Mesajele de ameninţare din partea acestuia au fost câteva vocale, destul de grave şi acest tip pur şi simplu zicea că aşa i s-a spus să procedeze. Eu am cunoscut-o pe iubita mea pe 20 de iulie, de atunci suntem împreună, lucrurile acestea s-au întâmplat cu câteva zile înainte, dar mie nu mi-a spus. Fratele ei m-a sunat şi mi-a spus să merg la ei, la mâna dreaptă avea pansament şi am întrebat-o ce are şi mi-a spus că s-a lovit.

Citeste si: Sora lui „Lucifer", cel care a chinuit-o pe eleva de 16 de ani din Giurgiu în ritualul satanic, primele declarații

Dar atunci când mergeam pe stradă, spunea ca nu cumva să nu fie el ( n.r. era speriată şi se uita la trecători). Din iulie şi până acum ea nu a avut telefon şi a stat mereu cu mine. La mine la lucru sunt camere şi vă pot dovedi că fata a fost cu mine", a spus iubitul elevei în cadrul emisiunii Acces Direct.

În cadrul emisiunii a intervenit telefonic și un tânăr care transmite că îl cunoaşte destul de bine pe cel acuzat de viol, despre care spune că ar avea ceva probleme şi de multe ori are halucinaţii. În plus, spune acesta, nu ar fi vorba despre niciun viol, pentru că fata şi-ar vinde trupul.

Citeste si: El este tânărul de 25 de ani care „I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme” elevei din Giurgiu

„Cred că este o halucinaţie, este pe altă lume, vorbeşte singur. În rest, este un băiat de treabă. Eu ştiu lucrul acesta de mult timp din sursă sigură", a spus tânărul în timpul intervenției telefonice.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si