Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El este tanarul de care se teme un cartier intreg! La 21 de ani, cand altii isi fac un rost in viata, el isi terorizeaza vecinii! Pe Facebook se lauda cu sabii, topoare si cutite, cu care ii ameninta

pe cei care-i ies in cale!

Vecinii spun ca ar consuma substante halucinogene. Sub influenta lor ar fi actionat  si seara trecuta... Cand si-a scos noua achizitie, la plimbare, prin cartier:

-A iesit el a afara cu o mitraliera cu aer comprimat din cate am inteles si a tras într-un prieten de-al nostru în picior, vreo patru sau cinci gloante.


Barbatul ranit a sunat la 112. La perchezitia pe care i-au facut-o in locuinta, politistii au gasit mai multe arme albe si trei pistoale airsoft.

-Dupa nevasta-mea care e gravida a fugit pe la magazine sa o bata. L-a lovit pe baiatul meu cu piciorul in cap, iar copilul automat a chemat politia.

Pe numele individului din imagine ar exista zeci de plangeri. Facute insa degeaba! Dupa fiecare atac, poltiistii il incatuseaza, apoi ii dau drumul.
De data aceasta, teribilistul cu impresii de luptator de guerilla a fost dus direct la Spitalul de Psihiatrie.

-Ai fost constient? Iti pare rau de ce ai facut?

Suntem curiosi: de data aceasta, cat va ramane sub supraveghere?!  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si