Tânărul care a fost poliţist doar 20 de zile, obligat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne

Tânărul care a fost poliţist doar 20 de zile e obligat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne, după ce a demisionat, nemulţumit de condiţiile din sistem. George Boran a explicat de ce a ales să-şi încheie aşa de rapid cariera de agent în Poliţia Română.

Author: R.B. marți 29 octombrie 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânărul polițist care a demisionat după doar 20 de zile de la încadrarea la postul din comuna prahoveană Drajna trebuie să plătească despăgubiri MAI. Legea prevede că polițiștii trebuie să rămână cel puțin 7 ani, de la încadrare, în sistem, în caz contrar urmând să plătească despăgubiri.

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul în SUA! Gabriel Jr a dus-o pe Davida la Marele Canion!

Suma pe care George Boran o are de achitat după demisie se ridică la 9.000 de lei, scrie  Ziarul Incomod

George Boran, polițistul din Prahova care și-a dat demisia după doar 20 de zile de muncă, a fost vineri la sediul Inspectoratului de Poliție pentru a-și face lichidarea. Tânărul a cerut superiorilor să-i permită să părăsească sistemul fără să mai fie nevoie să respecte termenul de preaviz de 15 zile.

Citeste si: Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, pe care îl ţine la secret! Orlando Şchiopu încasează bani din trei surse!

Citeste si: Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, pe care îl ţine la secret! Orlando Şchiopu încasează bani din trei surse!

Dezamăgit de condițiile pe care le-a găsit la postul de poliție din comuna prahoveană Drajna, George Boran, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj, a decis să facă publice umilințele la care a fost supus din momentul în care a fost admis la cursuri și până a ajuns la postul de poliție unde a fost repartizat, conform mediei de absolvire.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si