Potrivit anchetatorilor, Cosmin Gheorghe Titiş, bărbatul care a ucis-o pe iublita lui, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, pe motiv că aceasta a vrut să îl părăsească, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Timiş. El este acuzat de omor.

Zeci de poliţişti l-au căutat vineri seara pe Cosmin Gheorghe Titiş, după ce acesta şi-a ucis iubita în vârstă de 21 de ani, în parcul din spatele Catedralei din Timişoara, în plin centrul oraşului.

Bărbatul şi-a atacat iubita în timp ce aceasta se plimba în parc cu o prietenă, în jurul orei 19.00. S-a apropiat, a tras-o deoparte să îi spună câteva vorbe, apoi a scos un cuţit pe care îl ţinea în teacă şi a atacat-o pe fată, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului şi feţei.

Citeste si: O bătrână acuzată de crime în serie! A răpit și ucis o fetiţă de 8 ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins- FOTO

Citeste si: Veniturile lui George Mihăiţă au crescut spectaculos! Vezi cum s-au mărit cu 50% în doar un an!

Imediat după ce a comis atacul, Titiş a fugit. Prietena fetei atacate a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la locul incidentului au sosit poliţiştii şi medicii. Echipajul medical s-a chinuit timp de mai multe minute să o resusciteze pe fată, apoi aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, unde a decedat din cauza rănilor.

Poliţiştii au pornit imediat în căutarea agresorului, acesta fiind găsit lângă o cale ferată, în zona localităţii Giarmata Vii, de lângă Timişoara.

A fost dus la Poliţie pentru a fi audiat şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Sâmbătă a fost dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si