O bătrână acuzată de crime în serie! A răpit și ucis o fetiţă de 8 ani

O bătrână în vârstă de 80 de ani a fost adusă în fața justiției pentru crime în serie, în Rusia. Sofia Jukova, o pensionară care a lucrat ca măcelar, e acuzată de 3 crime și suspectată de alte 4.

A.N.C, duminică 22 septembrie 2019 , 10:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Una dintre victime e și o fetiță de 8 ani, pe care femeia a răpit-o și ucis-o. Mai mult decât atât, bătrâna ar fi sunat apoi părinții, spunând că fata dispărută e în siguranță.

Sofia Jukova a fost însă prinsă în luna februarie, după ce a fost descoperită prima crimă. În timpul anchetei, polițiștii au descoperit că bătrâna este un criminal în serie. Pensionara a ucis mai multe persoane în ultimii 14 ani.

Sofia Jukova, în vârstă de 80 de ani din orașul Habarovsk, din estul Rusiei, a fost acuzată de 3 crime. Una dintre victime, o fetiță de 8 ani, a fost găsit în 2005. Polițiștii i-au găsit capul.

După mai bine de 14 ani, criminaliștii ruși au găsit abia recent dovezi ale uciderii fetiței în apartamentul bătrânei. Pensionara a recunoscut că a răpit-o pe fetiță, Alexandra Alexeeva, fetița unor vecini.

Sofia a ținut-o captivă 3 săptămâni pe copilă, apoi a omorât-o și a tranșat-o, cu o zi înainte ca să-i fie găsit capul de către polițiști.

Părinții au primit un telefon misterios

În perioada în care fetița era ținută captivă, părinții ei au primit un telefon misterios, la telefon fiind o femeie, care le-a spus că fetița este în viață și că este bine. Apelul a fost făcut de la fabrica de cârnați unde bătrâna lucra, la acea vreme, ca măcelar.

Crima care a dat-o de gol pe bătrână

În februarie acest an femeia a fost prinsă cu o altă crimă. Victima fiind proprietarul apartamentului în care ea stătea cu chirie.

Bărbatul de 52 de ani, un imigrant din Ucraina, a fost ucis și tranșat, după aceeași metodă ca în cazul copilei de 8 ani. Câțiva copii au descoperit mâna vitimei într-un container de gunoi. Sofia Jukova depozitase organele bărbatului în frigiderul din casă, bătrâna fiind astfel suspectată și de canibalism.

"L-am ucis pe proprietar, dar m-a violat. Ce credeți că ar fi trebuit să fac?", a spus pensionara la proces.

Crimele nu se termină aici. Bătrâna și-a ucis și o prietenă

Cea de-a treia victimă a fost chiar o prietenă a Sofiei Jukova. Aceasta a recunoscut că a ucis-o, după ce polițiștii au găsit în apartamentul ei pașaportul dispărutei. Momentan cu au găsit trupul neînsuflețit al femeii.

Sofia Jukova este acum suspectată și de alte 4 crime misterioase. Toate s-au comis în zona în care femeia locuia.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si