Tânărul chef care a ucis o bătrână și apoi a adormit peste ea a fost condamnat

Tavi, tânărul chef care a ucis în bătaie o bătrână iar apoi a adormit peste ea a fost condamnat.

Author: E. V. marți 12 martie 2019 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tragedia a avut loc la Onești, iar băiatul i-a uimit pe anchetatori cu declarațiile lui. Tavi, în vârstă de 29 de ani, era drogat când a comis crima, iar în ziua aceea venise la înmormântarea bunicii lui.

Ce s-a întâmplat

Tatăl băiatului a observat că fiul său este agresiv și l-a dus într-un apartament situat la etajul 1 și l-a încuiat acolo. Tavi a sărit pe geam și a intrat într-o altă scară de bloc unde știa că există un fotoliu.

Acolo, o bătrână în vârstă de 78 de ani ieșise pe scară să ducă gunoiul, iar un vecin a ieșit pe scară pentru că auzise țipetele. Tânărul l-a lovit cu pumnul. Vecinul s-a întors în casă să sune la 112, iar când s-a întors pe scară a văzut o privelişte şocantă.

Criminalul era prăvălit peste bătrînă, femeia fiind plină de sânge şi fără cunoştinţă. Ucigaşul ei aproape adormise peste ea, obosit probabil de la câte lovituri îi aplicase.

Tavi Oprea a fost condamnat de Tribunalul Bacău la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri. Decizia instanţei este definitivă.

Mărturia criminalului e teribilă. El a povestit totul procurorilor: "M-am întâlnit cu o persoană care locuia vizavi de Hotel Zodiac din Constanţa şi am achiziţionat de la aceasta vreo 7 pastile de ecstasy la preţul de 50 lei pastila, după care am plecat cu autoturismul care era proprietatea mea către Ploieşti. Aici m-am întâlnit cu tatăl meu şi împreună ne-am deplasat către Oneşti. În următoarea perioadă, de aproximativ două zile, am consumat pastilelele de ecstasy şi am mai rămas doar cu un fragment.

Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos.

Am fost întrebat de un poliţist: «Ce-ai făcut, inconştientule», după care am fost dus la secţia de poliţie.", a declarat Octavian Oprea achetatorilor.

"Provine dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind divorţaţi, inculpatul a participat la un concurs, a câştigat ceva bani (80.000 de euro n.r.), a lucrat pe un vas de lux, a intrat în patima drogurilor, iar înainte de a săvârşi fapta de omor, a consumat 6 pastile şi jumătate, îi murise bunica la care ţinea foarte mult, fapta de omor a fost fără nici un scop, nici un

moment nu şi-a adus aminte nimic.", a invocat avocatul lui Oprea în sala de judecată.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vești importante pentru românii vaccinați cu Pfizer. Ce influență poate avea asupra... Vești importante pentru românii vaccinați cu Pfizer. Ce influență poate avea asupra imunității noua versiune a virusului COVID numită Delta
spotmedia.ro
Cine vrea să repare ţevile de termoficare ale Capitalei: Firme controversate cu... Cine vrea să repare ţevile de termoficare ale Capitalei: Firme controversate cu probleme la DNA sau contracte din epoca Firea
spotmedia.ro
Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si