Se pare că Robert a fost un elev silitor până a ajuns la liceu. Conform informaţiilor de pe portalul Ministerului Educaţiei, el ar fi avut la absolvirea şcolii generale o medie pentru clasele V-VIII de 8,56. Mai mult, la examenul de la sfârşitul clasei a VIII-a, Robert a luat 7,05 la română si 8 la matematică. Se întâmpla în 2013. 

Conform observatorulph.ro, Robert este acum încă elev la colegiul tehnic ”Ellie Radu”, ceea ce înseamnă probabil că a rămas repetent la un moment dat în liceu, altfel ar fi trebuit să absolve anul trecut. 

Robert este acum în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce judecătorii au decis ca el să fie anchetat în stare de detenţie pentru că şi-a maltratat iubita.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Pe 1 decembrie, câteva filmuleţe în care o tânără era umilită şi maltratată de iubitul ei au fost distribuite pe Facebook. În scurt timp s-a aflat că pe tânără o cheamă Cătălina, abia a împlinit 18 ani şi că locuia de câteva luni cu iubitul ei, Robert, într-o garsonieră din Ploieşti.
În imaginile de o violenţă extremă postate pe Facebook se poate vedea cum fata este schingiuită de către iubitul ei.

Într-unul dintre filme, tânăra este filmată în cadă, plină de sânge. Într-un alt video, victima este filmată în timp ce se află în pat, ghemuită şi speriată, iar agresorul îi sparge un pahar în cap în timp ce o înjură şi o ameninţă.

Una dintre cunoştinţele victimei a sesizat Poliţia, care a declanşat imediat o anchetă. Ploieşteanul Robert a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private.

În primele declaraţii pe care Cătălina le-a dat poliţiştilor, tânăra a povestit că era bătută şi torturată sistematic de iubitul ei. “Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile. Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a povestit tânăra maltratată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si