Tania trece prin clipe de coșmar. Ea a fost nevoită să-și îngroape partenerul de viață chiar în curtea blocului. Masacrul din Bucha i-a terorizat pe ucraineni. Peste 400 de ucraineni au fost uciși, iar doar 100 au fost identificați până în prezent.

Citeste si: Doi dintre cei 4 refugiați ucraineni dispăruți în Munții Maramureșului au fost găsiți. Unul dintre ei a murit

Războiul Rusia-Ucraina nu se oprește aici. Lupta aduce multă durere în sufletele oamenilor nevinovați. Tania, o femeie din Bucha, trece prin cele mai grele momente din viața ei după masacru și a fost nevoită să-și îngroape soțul în curtea blocului. De atunci, aceasta nu se mișcă de lângă mormânt și stă în genunchi lângă locul de veci al bărbatului care i-a fost alături o viață întreagă.

Masacrul din Bucha a îngenuncheat-o pe Tania

Multe persoane au pierit în timpul masacrului din Bucha. Multe victime au fost recunoscute de cei dragi după vestimentație. Altfel era imposibil pentru că aveau fețele desfigurate din cauza împușcăturilor. Unele victime au fost găsite cu mâinile legate cu pânză albă.

Citeste si: Coreea de Nord amenință cu arme nucleare dacă va fi atacată de Coreea de Sud

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tania trece prin cele mai groaznice momente și singura posibilitate a ei a fost să-l îngroape pe bărbatul vieții ei chiar în fața blocului, unde au locuit liniștiți înainte de războiul ordonat de președintele rus Vladimir Putin.

Până în aceste momente, au fost descoperite peste 400 de cadavre, dar doar o sută din ele au fost indentificate de cunoscuți și familii. Groapa de lângă biserică, unde au fost lăsate trupurile neînsuflețite, este vizibilă chiar și din satelit.

Citeste si: Orașul ucrainean Borodynka a fost complet distrus de armata rusă

Ucrainenii trec prin momente groaznice. Unii dintre ei au reușit să plece și să se salveze, dar alții sunt nevoiți să fie martori la toate crimele de război. Tania a devenit un adevărat simbol al suferinței din Bucha, după ce rușii nu au mai ținut cont și au ucis tot ce le-a ieșit în cale.

Citeste si: Băiețelul dispărut din Ucraina a fost găsit, la o lună de la dispariție: „Micul nostru înger este deja în ceruri”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si