Doamnelor si domnilor, nu stiu cum sunteti dvs, dar eu cand vine prima ninsoare ma gandesc numai la un weekend petrecut in varf de munte. Daca v-am facut pofta de aer curat si peisaje de vis, iata cat va costa!

Vreti sa porniti la vanatoare de chilipiruri in weekend? Ar trebui sa ajungeti la celebrul targ de la Negreni. Pe o suprafata uriasa, de 8 hectare, veti gasi tot ce va pofteste inima in materie de antichitati.

Sambata si duminica in Maramu este festivalul strugurilor, a mustului proaspat si a vinului. Zeci de localici imbracati in straie populare vor culege via, se vor ospata din bucatele pregatite de gazde si vor juca hora.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Galeria de Artă tărănească îsi cheamă mesterii la un târg marca Muzeul National al Tăranului Român. Curtea va fi plina de lucruri frumoase, numai bune de admirat si cumpărat.

In Oradea, Street Food Festival lanseaza o mare provocare pofticiosilor! De la pizza cu cele mai proaspete ingrediente, hamburgeri suculenti cu toppinguri surpriză pana la fripturi pe grill înnecate în sosuri speciale.

Dacă aveti acasă, în dulap, hăinuţe pe care nu le-ati folosit demult şi sunt în stare bună, iata ce trebuie sa faceti cu ele pentru a va reimprospata garderoba. Asta se intampla la un targ atipic de haine care va avea loc in acest week-end in Baia Mare.

„Targul nostru haine pe ata va avea loc sambata in zona verde a parcului verde a centrului de tineret iar planul B va fi in centrul de tineret daca afara vor fi prea multi norisori”, a declarat organizator Andreea Cadar.

Vreti in weekend sa gatiti ceva bun? Ce ce ati zice de cea mai delicioasa friptura de vita! Pare simplu, dar nu e atat de usor de pregatit! Dezvaluim secretele specialistilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si