VIDEO| Târgul de Crăciun București 2021, doar pentru vaccinați. ”O să stau la gard! O să văd târgul de Crăciun din spatele gardului”

Târgul de Crăciun București 2021 va fi organizat din nou, după doi ani de pauză, dar nimic nu va mai fi la fel. Primăria anunță că nu vor fi concerte, numărul vizitatorilor va fi redus față de alte dăți, iar printre căsuțele amplasate în Piața Universității vor avea voie să se plimbe doar cei vaccinați sau trecuți prin boală. Nici accesul nu mai e gratuit!

Author: Georgiana Balaban miercuri 24 noiembrie 2021 , 11:15

video-pregatiri-pentru-targul-de-craciun

Târgul de Crăciun de la București.

[Sursa foto: Google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Centrul Capitalei a început deja să capete aer de sărbătoare pentru că ne mai despart doar câteva zile de inaugurarea târgului de Crăciun din Piața Universității!

Au fost aduse căsuțele din lemn, a fost instalat si bradul ecologic, iar comercianții- doar 48 la număr anul acesta, pregătesc deja bunătățile pe care le vor vinde bucureștenilor în perioada 26 noiembrie- 26 decembrie. Din Piață, nu va lipsi nici Moș Crăciun!

Citeste si: Când se aprind luminițele de Crăciun în București 2021? Dăm startul oficial sărbătorilor de iarnă!

Târg de Crăciun cu taxă și certificat verde

Moșul vine în piață și stă până pe 24 decembrie, îi așteaptă pe cei mici cu gânduri bune și își dorește să le afle dorințele de sărbători!

Citeste si: VIDEO- Căsuța lui Moș Crăciun, centru de vaccinare. Un centru va fi deschis și la Târgul de Crăciun din Sibiu

Una dintre noutățile târgului de Crăciun din acest an este nu toată lumea va avea acces!

Anul acesta Târgul de Crăciun va funcționa doar la 30% din capacitate, iar accesul le va fi permis doar celor vaccinați sau celor care fac dovada trecerii prin boală.

video-pregatiri-pentru-targul-de-craciun

Tarabe pline de podoabe la Târgul de Crăciun.

[Sursa foto: Google]

Așadar, doar părinții care sunt vaccinati își vor putea duce copilul în bratele lui Moș Crăciun, iar restricția impusă de autorități stârnește deja revoltă.

„Târgul de Crăciun se face în aer liber, nu?! Da! Mi se pare o foarte mare prostie! Din punctul meu de vedere, eu nu sunt vaccinat și nici n-o să mă vaccinez, dar sincer mi-aș dori să merg la târg.”, a zis un trecător.

„O să stau la gard! Cred că o să fie un gard din ăsta unde aici o să stea cei nevaccinați și acolo cei vaccinați! Și o să văd târgul de Crăciun din spatele gardului!

Asta e o porcărie, ăia transmit mai mult, ei ar trebui să stea afară, vaccinații!”, a transmis un alt bucureștean.

În schimb alții abia așteaptă deschiderea!

Citeste si: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov? Reguli de acces

„Aș bea un pahar de vin fiert și aș mânca ceva dulce... Atmosferă de Crăciun, asta îmi doresc de la el!
Mi se pare foarte drăguț și inovativ și abia aștept să-l văd!”, au zis oamenii.

O altă noutate, este că, pentru prima dată, accesul la târgul de Crăciun nu va mai fi gratuit! Anul acesta, organizatorii au impus o taxă de intrare de 5 lei- dacă biletul este cumpărat online. Cine va trece pe la casa de marcat, va trebui să scoată din buzunar 7 lei.

„Prima dată au zis că nu e cu bani și pe Primărie nu o costă nimic! Pe urmă, am auzit că e 7 lei, 5 lei! Da! Păi e bine așa? Nu e bine deloc, acum vor să-și scoată pierderile!”, au spus oamenii revoltați.

Unele primării de sector, cum ar fi cea din Sectorul 6 al Capitalei, au anunțat deja că vor organiza propriile târguri de Crăciun, iar, la unele dintre ele, vor avea acces inclusiv persoanele care nu s-au vaccinat.

Citeste si: VIDEO| Capitala Austriei, Viena, a îmbrăcat deja haine de sărbătoare! Celebrele târguri de Crăciun au fost deschise


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si