Tariceanu a fost intrebat despre solicitarile „oamenilor” pe tema Codurilor penale, „care considera ca subiectul nu este incheiat”, pentru ca masurile ar urma sa se regaseasca in proiecte de lege. Presedintele Senatului l-a intrerupt pe jurnalistul care punea aaceasta intrebare: „Cine, ce inseamna oamenii? Sunteti cumva delegat de cineva?”Jurnalistul i-a raspuns: „Absolut deloc, incerc sa imi fac meseria, incerc sa-i ascult pe oamenii din piata si pe dumneavoastra in aceeasi masura”.

Tariceanu i-a spus sa vorbeasca in nume propriu daca este ziarist: „Daca ati avea o delegatie din partea unui grup atunci, sigur, nu am nicio problema.(...) Haideti fiecare sa ne facem meseria in mod corect. Adresati-va intrebarea, nu trebuie sa imi spuneti... Dumneavoastra eu banuiesc ca reprezentanti un post de radio sau de televiziune. Vorbiti ca ziarist si nu am niciun fel de problema si va raspund”.

Cand un alt reporter i-a spus ca intrebarea este legitima, Tariceanu a afirmat ca problema este ca jurnalistii "se erijeaza" in purtatori de cuvant ai protestatarilor: „Eu am spus altceva: nu va erijati in purtatorul de cuvant al unora care nu v-au mandat.(...) Stati putin, dvs. nu sunteti delegati ca reprezentanti ai poporului. Reprezentati un suport media, vorbiti in numele lui”, a afirmat el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Jurnalistii au repetat intrebarea, ca protestatarii sustin ca fondul problemei nu se rezolvat, pentru ca masurile din OUG se vor regasi in proiecte de lege.

„Dar sa stiti ca nu puteti dumneavoastra sa contestati dreptul unui parlamentar, daca vrea sa depuna un proiect de lege. Depasim orice discutie rezonabila”, a replicat Tariceanu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si