VIDEO EXCLUSIV! Tatăl care și-a răpit copilul din brațele mamei rupe tăcerea! Bogdan Hristache spune de ce a recurs la acest gest și care este adevărul despre relația pe care a avut-o cu Alexandra Moraru, mama lui David

Bogdan Hristache, bărbatul care în urmă cu o săptămână și-a răpit copilul chiar din brațele mamei, pe o stradă din Padova, a explicat de ce a recurs la un astfel de gest și care este adevărata relația dintre el și Alexandra Moraru, mama lui David.

Author: M.A. Reporter: Vlad Petrişor miercuri 13 octombrie 2021 , 14:45

VIDEO EXCLUSIV! Tatăl care și-a răpit copilul din brațele mamei rupe tăcerea! De ce a recurs la acest gest și care este adevărul despre relația pe care a avut-o cu mama lui David

Tatăl care și-a răpit copilul din brațele mamei rupe tăcerea! Bogdan Hristache spune de ce a recurs la acest gest și care este adevărul despre relația pe care a avut-o cu mama lui David

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

David a fost răpit din sub ochii mamei, la Padova

Bogdan Hristache a fost dat în urmărire generală în Italia după ce și-a răpit propriul fiu, pe David, în vârstă de 5 ani. 

Ulterior, bărbatul a ajuns cu cel mic în România, acolo unde autoritățile române au reușit să îl identifice într-un tren, la granița cu Ungaria.

Alexandra Moraru a venit imediat în România la aflarea acestei vești. După mai bine de 10 ore, femeia a putut să își strângă din nou băiețelul în brațe.

Totodată, a adus o serie de acuzații grave pe numele fostului ei concubin, despre care a spus că nu este la prima faptă de acest fel.

Femeia a declarat că în trecut a avut probleme mari cu Bogdan Hristache, din cauza violențelor la care era supusă de către bărbat. Mai mult decât atât, în urmă cu 3 ani, Bogdan și-a răpit pentru prima dată fiul, iar în momentul în care a fost prins bărbatul a amenințat că se va arunca de la balcon cu cel mic în brațe. 

Instanța din București a emis un ordin de restricție pe numele lui Bogdan Hristache. Bărbatul nu avea voie să se apropie de cei doi. 

Alexandra a mai spus că Bogdan a fost condamnat la închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat de tentativă de omor.

Tatăl care și-a răpit copilul din brațele mamei rupe tăcerea! Bogdan Hristache spune de ce a recurs la acest gest și care este adevărul despre relația pe care a avut-o cu mama lui David

Alexandra Moraru, mama lui David

[Sursa foto: Facebook.com ]

Citeste si: VIDEO| David, copilul român care a fost răpit de propriul tată la Padova, a fost găsit

Bogdan Hristache rupe tăcerea! De ce a recurs la un asemenea gest

În apărarea sa, Bogdan Hristache a acordat un interviu exclusiv pentru Știrile Kanal D, în care a dorit să explice clar situația delicată în care se află.

„Copilul este căutat de 3 ani de autorități.(...) Nu se cunoaște cum a părăsit țara neavând acordul meu. Un judecător a decis ca acest copil să stea în România, București, în sectorul 2. Ea a părăsit acest domiciliu de 3 ani de zile, nu se cunoaște absolut nimic pe teritoriul României. Avem răspuns din partea carabinierilor, care ne spun că au fost căutări la anumite adrese din Italia, însă copilul nu a fost găsit pe teritoriul Italiei”, a spus Bogdan Hristache, tatăl lui David, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Fetiță din Mehedinți, dată dispărută de fratele mai mare

Bărbatul confirmă anumite acuzații venite din partea fostei sale partenere. La rândul său, Bogdan lansează atacuri pe numele Alexandrei, spunând că femeia este de fapt cea care a dispărut de trei ani cu fiul lor, timp în care el a făcut mai multe demersuri la autoritățile române pentru a-l găsi pe David.

„Toată lumea a dat curs minciunilor ei!”, a completat Bogdan Hristache.

Totodată, Bogdan Hristache spune că el este cel care îl avea în grijă pe cel mic, David crescând alături de tatăl său până ce a împlinit vârsta de 2 ani. După spusele bărbatului, Alexandra Moraru a intrat însoțită de procurori în casa lui pentru a-l lua pe cel mic, moment în care

Pentru Știrile Kanal D, Bogdan a mărturisit că a aflat unde este copilul de la fostul concubin al Alexandrei. În acel moment a decis să acționeze. Bărbatul se afla în Italia, împreună cu tatăl său, într-o călătorie de afaceri.

Citeste si: Un băiețel român, răpit chiar sub ochii mamei, în Italia! Cine este principalul suspect

Bogdan recunoaște că nu a acționat legal în momentul în care l-a luat pe cel mic din plină stradă. Bărbatul spune însă că a auzit de la diverse persoane faptul că Alexandra Moraru nu are grijă de cel mic, lucru ce l-a adus la disperare.

Totodată, Bogdan a declarat că în momentul în care l-a luat pe cel mic, acesta nu se afla nicidecum în brațele mamei, ci era chiar la o distanță considerabilă față de femeia care butona telefonul.

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

VIDEO EXCLUSIV- Declarațiile lui Bogdan Hristache:

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si