Tatal celor doi copii care au fost abuzati intr-un lift din Drumul Taberei, de catre barbatul identificat ca fiind Eugen Stan, a facut primele declaratii.
Tatal micutilor a dorit sa isi pastreze anonimatul, insa disperarea i s-a citit din voce.

"Am ramas blocat, am inceput sa alerg pe palier, am sunat la 112.

I-am spus strada, m-am uitat apoi dupa el. Mi-a spus Mario, baiatul, sa ma uit dupa un barbat cu un fes negru si o geaca neagra. Abia dupa ce a  venit Politia am aflat ca fata a fost pupata, ca i-a pus mana la pantaloni.
Am alergat dupa barbat in hainele de casa. Nu am mancat pana ieri si nici ieri nu am mancat. Azi am fumat si am baut cafea, sper sa ne revenim la normal si sa trecem peste hopul asta. Cred ca am si albit."
, a povestit barbatul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tatal celor doi copii abuzati in lift suspecteaza ca agresorul ar fi premeditat intregul episod.

"Nu stiu ce i-as face daca l-as vedea. Eu sunt o fire mai calma, dar cred ca nu as mai fi calm daca l-as vedea. Probabil ca orice i-as spune nu l-ar afecta. E deja o obisnuinta pentru el, daca face treaba sta din 2012.
El a stiut sa intre in bloc, cum se intra prin spatele blocului. El a premeditat. Se vede ca pe strada mergea fara fes, iar cand intra in scara blocului si-a pus fesul, se uita in jos, ca sa nu fie vazut.

Astazi am fost la o intrevedere cu nevasta-mea la un psiholog ca sa facem un plan de consiliere.
Am vazut aseara la un alt post de televiziune ca as vrea sa profit de pe urma copiilor mei. Nu a cum sa profit, eu nu am luat niciun ban nici aici, nici la alta televiziune.
Vreau sa primeasca pedeapsa maxima.",
a mai spus tatal copiilor.

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si