Mama lui Nicu, pompierul care a fost ucis de vărul său, a declarat că tatăl criminalului ar fi complice la crimă, deoarece ar fi luat toporul și l-ar fi băgat într-un butoi cu apă. „Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Mama lui Nicu e o ticăloasă mare dacă spune că eu știam. E și fina mea și cumnată, dar e o ticăloasă de femeie dacă a spus că eu sunt complice.

Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu ca aici să încremenesc dacă eu am știut de treaba asta”, a declarat tatăl vărului lui Nicu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Bran. Procurorii suspectează că vărul criminal a avut un complice

„Ne-au făcut aici un șanț, ne-au rupt instalația de apă. N-am avut probleme, eu nu știu ce s-a putut întâmpla. Ce depresie să aibă băiatul meu? A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă și că nu poate să i se dea tratament.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu era agresiv băiatul meu că eu am lucrat cu el și am stat cu el aici. Eu stau în pod acolo, eu habar n-am avut de el. Am crezut că e la serviciu”, a mai declarat acesta.

Citește și: Cățelușa Bata le-a arătat criminaliștilor unde se află ucigașul de la Bran

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Bran. Procurorii suspectează că vărul criminal a avut un complice

Noi informații în cazul tragediei care a îndoliat țara. Procurorii care anchetează dubla crimă de la Bran cer expertize ADN, pentru a stabili dacă principalul suspect a avut şi un complice. Cei doi soţi au murit în urma multiplelor lovituri de cuţit şi topor.

Cei doi soți, din Bran,  au fost găsiți luni dimineață plini de sânge. Ei au murit în urma unor lovituri de cuțit și de topor, potrivit medicilor legiști.

Citește și: Bărbatul acuzat de crima dublă de la Bran susține că are probleme psihice. El a recunoscut parţial fapta, spunând că i-a atacat doar cu un cuțit pe cei doi, nu și cu toporul

Anchetatorii au anunțat că solicită expertize ADN, în baza unor probe descoperite, pentru a stabili dacă suspectul în acest caz a fost singurul agresor sau dacă acesta a avut un complice. Procurorii au găsit şi un bilet scris de suspect, în care acesta încearcă să-şi justifice fapta şi se arată convins că cele două victime i-au făcut vrăji.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si