Primarul PSD Stefan Maftei este un personaj destul de controversat. Edilul comunei Mogosesti si-a atras antipatia consilierilor locali dupa ce si-a numit cei doi baieti in functii importante si anume cea de viceprimar si consilier de imagine.

"Sunt incompatibili in ceea ce priveste functiile.

Nu mi se pare normal, sunt platiti din bani publici. Am analizat acest aspect si cu avocatii. Vom vedea ce se poate din punct de vedere juridic. Cu siguranta, vom apela la institutii pentru ca acest aspect sa fie verificat", a spus Rodica Popa, consilier local PNL, potrivit BZI.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Viceprimarul considera ca atata timp cat se face treaba in comuna, nu conteaza cine detine functiile. "Nu mi-a spus nimeni ca ar fi vreo problema atata timp cat merge treaba. Nu am auzit sa fie o problema.

In tara sunt localitati unde este o primarita, iar sotul este viceprimar", a explicat Ciprian Maftei.

Conform declaratiei de avere, viceprimarul Maftei detine o pensiune agroturistica in Mogosesti, de 1709 metri patrati, si un apartament in municipiul Iasi, in cartierul Nicolina 2, cu o suprafata de 85 metri patrati. Primarul Maftei incaseaza anual o indemnizatie anuala de 45.395 lei si o pensie de 17.760 lei. Detine doua case in Mogosesti Iasi si mai multe terenuri.

Imobilele au suprafete de 269 si 138 metri patrati. 

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si