Tatal este primar, iar fiii ocupa functiile de viceprimar, respectiv consilier. Este cazul unui edil PSD care nu vede vreo incompatibilitate in aceasta situatie

Primarul din Mogosesti Iasi a starnit nemultumirea localnicilor, dar si a consilierilor locali. Edilul si-a numit cei doi fii in fuctiile de viceprimar si consilier de imagine.

A.S., joi 08 iunie 2017 , 10:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primarul PSD Stefan Maftei este un personaj destul de controversat. Edilul comunei Mogosesti si-a atras antipatia consilierilor locali dupa ce si-a numit cei doi baieti in functii importante si anume cea de viceprimar si consilier de imagine.

"Sunt incompatibili in ceea ce priveste functiile. Nu mi se pare normal, sunt platiti din bani publici. Am analizat acest aspect si cu avocatii. Vom vedea ce se poate din punct de vedere juridic. Cu siguranta, vom apela la institutii pentru ca acest aspect sa fie verificat", a spus Rodica Popa, consilier local PNL, potrivit BZI.

Viceprimarul considera ca atata timp cat se face treaba in comuna, nu conteaza cine detine functiile. "Nu mi-a spus nimeni ca ar fi vreo problema atata timp cat merge treaba. Nu am auzit sa fie o problema. In tara sunt localitati unde este o primarita, iar sotul este viceprimar", a explicat Ciprian Maftei.

Conform declaratiei de avere, viceprimarul Maftei detine o pensiune agroturistica in Mogosesti, de 1709 metri patrati, si un apartament in municipiul Iasi, in cartierul Nicolina 2, cu o suprafata de 85 metri patrati. Primarul Maftei incaseaza anual o indemnizatie anuala de 45.395 lei si o pensie de 17.760 lei. Detine doua case in Mogosesti Iasi si mai multe terenuri. Imobilele au suprafete de 269 si 138 metri patrati. 

Citeste mai multe AICI. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si