Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cum ai putut sa faci asa ceva? Ce-ai avut cu el? Pentru ca era dinamovist?"

Mai putin de 24 de ore le-a luat politistilor de la Omoruri sa ii puna catusele acestui tanar.

Are doar 25 de ani.

"Principalul suspect in acest tragic caz de omor este adus si interogat in acest moment de catre politistii de la serviciul Omoruri al Politiei Capitalei."

Cu privirea plecata, baiatul incepe sa le explice anchetatorilor de unde a inceput totul. In acea seara fatidica era pe banca spre care arata. La un moment dat il zareste pe un pusti de 17 ani, care avea un fular cu Dinamo. Vede negru in fata ochilor si vrea sa-i ceara socoteala.

"Erai singur in acea seara sau si cu altii din peluza? Drogatule!"

Politistii afla ca nu era singur. Alti prieteni erau si ei acolo, dar clipa de nesabuinta pe el a picat. Ajunsi peste drum, baietii incep sa traga de adolescentul cu fular. La locul nepotrivit si momentul nepotrivit se aflau Bubu si prietenul sau.
Vor sa intervina, dar suspectul scoate din buzunar un baston telescopic. Il desface si loveste naprasnic. Victima se prabuseste, iar autorul se face nevazut.


Scms. Adrian Obada, serviciul Omoruri: "Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalitati intre suporterii a doua echipe de fotbal din Bucuresti."

"Cred ca asa ceva nu se poate, pentru un meci de fotbal sa iei viata unui om? Nu se poate asa ceva."


Surse din lumea fotbalului spun ca tinarul este membru al galeriei Rapidului, iar ca in acea noapte ar fi fost organizata o "vanatoare de dinamovisti".

Tata: "Ii doresc sa stea in puscarie pana se intoarce fiul meu. Atat."

Nici lacrimi nu mai are tatal lui Adrian. Au secat de doua zile, de cand isi plange fiul ucis de o patima bolnava. Nu a avut putere sa mearga la reconstituire si repeta incontinuu doua intrebari.

Tata: "Ce a avut cu copilul meu de l-a omorat? Ce i-a facut copilul meu de l-a omorat?"


Nici prietenii tanarului nu pot intelege ce s-a intamplat.

"Tocmai asta ma face sa-l regret si mai mult, faptul ca s-a dus sa-l desparta pe baiatul respectiv de cei care-l bateau."

La capataiul adolescentului au stat nu doar parintii, ci si colegii de liceu, apropiatii si membrii galeriei lui Dinamo.

Florin Rusu, peluza Sud: "Ultrasii adevarati nu fac asa ceva, stiu despre ce e vorba. Noi nu promovam crima, nu promovam omorul."

Funeraliile lui Adrian, pe care toti il stiau drept Bubu, vor avea loc maine. La ceremonie si-au anuntat prezenta inclusiv suporteri ai lui Dinamo din tara.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si