Tatăl lui Emiliano Sala a izbucnit în lacrimi când a aflat că s-au găsit bucăți din avionul în care se afla fiul său! "E un vis! Un vis extrem de urât"

Noi descoperiri au fost făcute în cazul dispariției fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

C.I.P., luni 04 februarie 2019 , 12:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Autoritățile birtanice au descoperit bucăți din avionul în care se afla fotbalistul. Șansele ca el să mai fie găsit în viață sunt din ce în ce mai mici.

La auzul acestor știri, Horacio Sala, tatăl jucătorului, a izbucnit în lacrimi în direct la un post de televiziune din Argentina. "Nu pot să cred. Este un vis. Un vis extrem de urât. Sunt disperat", a plâns tatăl atacantului.

"Vorbeam cu el în fiecare zi. Acum vorbesc cu cei care se ocupă de operațiunea de găsire. Mi-au spus că zilele au trecut și că nu au niciun semn despre el. Acum am aflat asta. E devastator", a mai explicat bărbatul.

Urma să ajungă în Anglia

Emiliano Sala se transferase de la Nantes la Cardiff City, dar avionul în care se afla s-a prăbușit înainte ca acesta să ajungă în Țara Galilor. Toți consideră că jucătorul de 28 de ani și-a pierdut viața, mai ales acum după ce au fost găsite bucăți din avionul în care acesta se afla.

Cercetările continuă în Canalul Mânecii, dar sunt șanse extrem de mici ca tânărul fotbalist argentinian să mai fie găsit în viață.

Avionul în care Emiliano Sala se afla a dispărut de pe radare în data de 21 ianuarie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si