Tatal lui Ionut Anghel, probleme in a-si recupera banii de la avocatul Barbuceanu! Ce spune Valentin Anghel, dupa ce a intors executarea silita?

Tatal lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in apropierea parcului Tei, s-a declarat deranjat de intarzierile cu care actioneaza justitia din Romania.

Radu Constantin, miercuri 20 iunie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Valentin Anghel, tatal lui Ionut, a fost executat silit de avocatul Bogdan Barbuceanu, pe baza unui contract de reprezentare pe care cei doi l-au semnat imediat dupa tragedia din septembrie 2013. Barbatul a reusit totusi sa intoarca executarea, instanta acceptandu-i contestatia si dispunand „restabilirea situatiei anterioare executarii silite”.

Intr-o postare pe contul lui de socializare datata 31 mai, tatal lui Ionut reclama faptul ca o sa-si vada „la pastele cailor ceva inapoi” pentru ca la data respectiva nu se redactase acceptarea contestatiei. Pe de alta parte, el a lasat sa se inteleaga ca la data execitarii silite, lucrurile au mers mult mai repede.

Valentin Anghel a castigat procesul prin care contesta dosarul de executare la data de 15 martie 2018, impotriva avocatului Bogdan Barbuceanu. Conform hotararii, el urma sa recupereze de la acesta suma de 9.215 lei reprezentand taxa de timbru si cheltuieli de judecata in valoare de 15.335,58 lei. Anterior, Bogdan Barbuceanu executase silit familia Anghel pentru suma de 120.000 euro reprezentand onorariu de succes la dosarul mortii lui Ionut. Familia Anghel a renuntat la serviciile lui Barbuceanu dupa o scurta perioada, insa avocatul a considerat contractul ca fiind in vigoare, in ciuda faptului ca in instanta parintii lui Ionut au fost reprezentati de un alt avocat. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si