Tatal lui Mihai Bendeac a dat in judecata Guvernul Romaniei! Inspector ADS, Bendeac Sr solicita intregirea drepturilor salariale

Tatal lui Mihai Bendeac a dat in judecata Guvernul Romaniei.

Radu Constantin, luni 16 aprilie 2018 , 22:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tatal lui Mihai Bendeac se afla pe lista bugetarilor care au actionat in instanta Secretariatul General al Guvernului in urma cu aproape un an. Peste 200 de functionari au deschis unul dintre cele mai mari procese impotriva institutiei de stat din cauza unor drepturi salariale neacordate. Printre semnatari se numara si Danut Bendeac, inspector de specialitate la Agentia Domeniile Statului.

Conform ultimei declaratii de avere depusa in 2017 (pentru anul anterior), Bendeac senior a castigat cu putin peste 18.000 lei in tot anul, adica aproape de doua ori mai putin decat trecuse in declaratia din 2016 (atunci avea un venit cumulat: ADS + ADP sector 5). Agentia Domeniile Statului este direct subordonata Secretariatului General al Guvernului.

Cu toate ca nu castiga foarte mult, fiind angajat la Stat, tatal lui Bendeac este oficial un om bogat. Asta pentru ca actorul obisnuieste sa-si treaca pe numele parintilor intreaga lui avere. Astfel, Bendeac Sr are pe numele lui trei masini, trei imobile, doua terenuri si un cont cu peste 3,5 miliarde lei vechi. De asemenea, mama lui Mihai Bendeac detine un cabinet stomatologic in sectorul 2. 

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate