Tatăl lui Sandu Lungu a murit pe patul de spital: "Lăsat să moară ca un câine singur în patul lui"

Alexandru Lungu, tatăl celebrului luptător cu acelaşi nume a murit.

A.N.C, luni 27 mai 2019 , 13:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Ai plecat dintre noi tatal meu scump si drag,te -am iubit,te iubesc,si te voi iubi mereu pana in ultima clipa,te rog sa ma ierti daca ti -am gresit vreodata,te rog sa ma ierti ca nu am fost mereu aproape,ai zis odata ca doua sabii nu au loc intr-o teaca,era vorba ta,ai fost si ramai cel mai puternic si curajos om care a existat vreodata ,am fost si sunt mandru ca sunt fiul tau,nu a fost si nu va mai fi unul ca tine,iti multumesc ca m-ai indrumat spre sport si intodeauna mi -ai spus sa fiu bun si corect,iti multumesc ca mi -ai dat carti sa citesc sa fiu un om educat si cult,mie foarte dor de tine,odata cu tine a murit o parte dim mine,nimic nu va mai fi la fel,a ramas un gol mare in sufletul meu!Odihneste-te in pace suflet nobil si curat!Te iubesc❤️🙏", a fost anunțul făcut de Sandu Lungu, în ziua în care părintele lui s-a stins.

Citeste si: Alianța USR-PLUS va anunța azi că va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei

Citeste si: Liviu Dragnea află astăzi sentința definitivă! Zi decisivă în dosarul angajărilor fictive

Citeste si: Tânar bătut măr cu o seară înaintea nunții. ”Mi-am pierdut ochii, mi-am ruinat nunta. Cariera mea a dispărut”

 

Ulterior, dezamăgit de modul în care a fost tratat în spitalul în care era internat, Sandu Lungu a mai publicat un mesaj cutremurător.

 

Te-ar putea interesa si