Tatăl lui Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS, este preot în Gorj

Informații de ultimă ore aduse de autorități îngrozesc o țară întreagă. Ancheta epidemiologică se extinde în judeţul Gorj, după confirmarea primului caz de coronavirus. Sergiu și tatăl său au fost împreună la biserică de Sâmbăta Morților.

Author: G.B. joi 27 februarie 2020 , 17:03

Tatăl lui Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS în România, a mers alături de tatăl său vitreg care este preot la biserică.

Pacientul de de 25 de ani din satul Dobrana a mers chiar weekend-ul trecut, de Sâmbăta Morților.

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Citeste si: Școli închise din cauza coronavirusului

Tatăl lui Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS în România, este preot în Gorj

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Conform Antena 3, la acel moment cei, când au stat alături de mai mulţi credincioşi, e posibil să fi fost în perioada de incubaţie a virusului. Preotula a fost izolat la domiciiliu, iar fiul său se află internat la Institutul Matei Balş din Capitală de joi-dimineaţă.

Tânărul a fost adus de o ambulanţă specială din Gorj, după două zile petrecute izolat la domiciliu. Pacientul locuieşte alături de părinţii şi bunicii lui.

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Starea lui Sergiu este bună și momentan este asimptomatic.

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Citeste si: Iohannis: Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situaţia generată de apariţia cazurilor de coronavirus, dar nu există niciun motiv real de panică

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Tatăl lui Sergiu, primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Deși s-a speculat că Sergiu a fost infectat cu virusul ucigaș după ce a luat contact cu italianul purtător de Covid-19, nu este exclus ca el să fi luat coronavirusul din Germania.

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Citeste si: Coronavirus, gripă sau răceală? Cum facem diferenţa

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Direcţia de Sănătăte Publică sprijină această ipoteză. În continuare, se fac teste epidemiologice pentru a afla dacă mai există alţi oameni care au fost infectaţi cu virusul Covid-19.

Primul român diagnosticat cu CORONAVIRUS. Citeste si: Scoli si gradinite inchise in Romania! Gripa obliga peste 3000 de copii sa stea acasa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si