În ultimii ani, tatăl surorilor Gabor se confruntase cu necazuri financiare, dar și cu probleme de sănătate.

Emil, care a încetat din viață acum două zile, fiind înmormântat azi la Bacău, a fost executat silit, în urmă cu aproape doi ani. Emil Gabor, care locuia singur într-o garsonieră din Bacău, a figurat ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacău pe 19 iulie 2018. 

“Încuviinţează executarea silită, la cererea creditorului S.C. RALFI IFN SA a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de CONTRACTUL DE CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE împotriva debitorului GABOR EMIL, executare începută pentru suma de 40195,44 lei reprezentând credit restant, dobânzi aferente acestuia, comisioane și penalități de întârziere calculate până la data scadentei anticipate. Fără cale de atac”,  a fost verdictul judecătorilor, din 24 iulie 2018. 

Citeste si: AICI a fost înmormântat Emil Gabor! Tatăl Monicăi Gabor a fost îngropat lângă fosta lui soție, Veronica FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar el a ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Colentina! FOTO

Suma datorată de Emil Gabor era, așadar, de aproximativ 8.700 de euro. Problemele nu s-au încheiat atunci pentru tatăl Monicăi. La sfârșitul lui 2019, a fost internat în spital, cu grave probleme de sănătate. 

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri.

Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine.

Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur.

A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina.”,  declara atunci Emil Gabor pentru Ciao.

Emil Gabor a murit singur. Spera sa se mute la Monica Gabor in America si invata engleza

Emil Gabor a murit.

 Tatăl surorilor Gabor le tot spunea prietenilor că s-a apucat să înveţe engleza pentru că se va muta în America la Monica Gabor.

Citeste si: Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

“Mi-a adus Monica, ultima data cand a fost in tara, dictionare si carti ca sa invat usor limba engleza. Eu stiam sa vorbesc, dar au trecut zeci de ani de cand am invatat si am uitat. Mai stiu doar sa numar pana la 10. Data trecuta, cand Monica a venit cu nepoata la mine, cu Irina, fetita m-a mai invatat una alta. Ea stie foarte bine sa vorbeasca limba engleza, e isteata. M-am uitat pe cartile astea de la Monica, dar nu prea vad, ca scrie foarte mic. Dar pana la urma o sa gasesc o varianta sa invat si sa plec. Poate oi avea o viata mai buna acolo. Ea nu vrea sa se intoarca in tara, nici Ramona, si le inteleg pentru ca si-au facut viata lor acolo, le e bine. Sunt tare mandru de ele ”, le-a spus Emil Gabor unor apropiati.

Emil Gabor a murit. Nu se stie daca Emil Gabor isi facea doar vise sau Monica Gabor ii promisese ca il va lua la ea, in vila sa luxoasa din Malibu. Cert este ca Emil Gabor, tatal celor doua vedete surori, a murit singur in urma cu doua zile, in apartamentul sau saracacios din Bacau. Din pacate, Monica Gabor si Ramona Gabor nu au putut sa ajunga nici macar la inmormantarea tatalui lor, Emil Gabor. 

Emil Gabor a murit de infarct

Se pare că Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit în urma unui infarct. Acesta locuia cu cineva într-o locuință, iar decesul se pare că a avut loc în urmă cu două zile, iar azi a fost înmormântarea. De la înmormântare au lipsit Monica și Ramona. Singura care l-a condus pe ultimul drum pe Emil Gabor a fost singura fiica ramasa in Bacău, Alina Gabor, și sora lui.  

Alina Gabor este cea mai mare dintre fetele sale și cea mai discretă prezență a familiei. În timp ce Monica și Ramona trăiesc în afara țării și se bucură de lux și călătorii, Alina a luat o decizie surprinzătoare: nu vrea să apară în public, nu vrea să apară pe rețelele sociale cu surorile ei și nu vrea să părăsească România, locuind în Bacău.

Emil Gabor a fost înmormântat la Bacău

Emil, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat azi în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică acum 7 ani. 

Pe 22 august 2013, mama Monicai Gabor murea intr-un tragic accident petrecut in fata pesterii Polovragi, cand o bucata de stanca rostogolita de pe versant i-a cazut Veronicai Bulai direct in cap, omorand-o.

Distruse de pierderea suferita, Monica, Ramona si Alina, fetele Veronicai, au avut grija ca locul de veci al mamei lor sa fie unul deosebit, inmormantarea in sine fiind un adevarat eveniment in Bacau. 

Tatăl Monicăi Gabor a murit. A fost abandonat de Monica fiica lui? 

Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, nu o ducea deloc bine în ultimele sale zile. Bărbatul avea probleme de sănătate și a rămas singur de când i-a murit soția. Fetele sunt plecate în străinătate și îi trimiteau bani, dar nu puteau să-l viziteze pe cât de des și-ar fi dorit el.

Emila Gabor abia ieșise din spital și, chiar dacă nu a mai consumat alcool de ani de zile, tatăl celor două surori care au cunoscut celebritatea în România, a murit.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

A m splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.).

A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine”,  a povestit Emil Gabor pentru Ciao.ro.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si