Mama celui care a apasat pe tragaci, semanand moarte, refuza sa vorbeasca despre gestul fiului, atat de greu de inteles. Ramasa sa poarte o cruce mult prea grea, femeia abia mai are putere sa se ocupe de cele crestinesti.

Prin clipe si mai cumplite au trecut familiile lui Ion si Fabian Trandafir, tatal si fiul ucisi in masacrul de pe ulita.

Din casa in care locuia atacatorul, anchetatorii au ridicat peste 15 arme si o mie de cartuse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De altfel, in seara crimei, individul, care ar fi urmat tratament psihiatric, a navalit ca-n atacurile teroriste. Cu o cagula trasa pe fata si cu patru pistoale la el a inceput executia.

Sapte gloante au zburat spre Fabian, tanarul care implora sa fie lasat in viata, pentru fiul sau, de doi ani. Ion, tatal sau, a cazut, ucis, dintr-un singur foc.

Citeste si: Barbatul din Dolj care a ucis doua persoane fabrica arme in beciul casei si ascundea gloantele in borcanele cu muraturi. Detalii uluitoare

De toata nenorocirea sunt acuzati si politistii. Furiosi, oamenii ii acuza de lipsa de interes si sunt convinsi ca daca individul ar fi fost verificat la sange, masacrul nu ar fi avut loc. Totusi, sotia criminalului le-ar fi spus anchetatorilor ca nu stia ca barbatul ei e, parese, traficant de arme.

Beciul in care avea intreg arsenalul ar fi stat mereu sub cheie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si