Părintele studentei omorâte în vila Moara de Vânt,  a fost arestat. Tatăl Vanesei a fost expulzat în Germania de judecătorii ieşeni, după ce autorităţile din vestul Europei au cerut trimiterea acestuia acolo.

Citeste si: Noi declarații făcute de presupusul criminal marocan. Tânărul susține că altcineva i-a utilizat telefonul

Costel Burlacu a fost arestat de curând. Ieșeanul va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă, în urma unui incident ce a avut loc în Germania.

Ce infracțiune a comis tatăl Vanesei

Costel Burlacu a fost expulzat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Conform autorităților, această infracțiune se pedepsește cu până la zece ani de închisoare.

Citeste si: VIDEO| Motivul pentru care Olguța, tânăra din Giurgiu, a fost ucisă cu sălbăticie de soț. Ce spun apropiații celor doi?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Instanţa admite sesizarea formulată de Tribunalul Duisburg, Germania, pentru executarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Duisburg, pe numele Costel Burlacu. Constată că persoana solicitată a consimţit la predare. Dispune predarea persoanei solicitate către autoritatea judiciară emitentă, Tribunalul Duisburg, Germania, în baza mandatului european de arestare, în vederea cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare”, au

declarat magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Omul a fost arestat de polițiștii ieșeni, apoi dus la judecătoria din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Aceştia au decis arestul lui la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: VIDEO| Marocanul suspectat de uciderea celor doi studenți din Iași, audiat pentru prima oară de procurori. În dosar au apărut noi martori

Se pare că bărbatul a fost implicat într-o altercație care a avut loc în anul 2017. El a intrat într-un bar din Germania și a împins un român care a căzut cu capul de colțul mesei. Din cauza incidentului, victima a rămas cu o paralizie pe partea stângă a corpului.

Fiica lui Costel a fost ucisă. Ioana Vanesa Burlacu a fost găsită moartă, împreună cu iubitul, în vila Moara de Vânt. Studenta a fost înjunghiată şi incendiată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cadavrele celor doi, în vârstă de 25 de ani, ambii fiind sudenți la Medicină, au fost găsite în vila de lângă cartierul Roua Residence, acolo unde locuiau.

Citeste si: EXCLUSIV! O nouă probă care dă peste cap ancheta în cazul celor doi studenți uciși în vila din Iași! ADN-ul lui Sami El Bourkadi, găsit și pe încălțările lui Youssef! Ai cui sunt, totuși, adidașii abandonați la locul crimei? „Acel cineva a aprins și focul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si