VIDEO | Marocanul suspectat de uciderea celor doi studenți din Iași, audiat pentru prima oară de procurori. În dosar au apărut noi martori

Ahmed Sami El Bourkadi, tânărul de origine marocană suspectat că ar fi comis dubla crimă de la Iași, a fost audiat în premieră de procurori la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Author: Albert Matei luni 07 februarie 2022 , 14:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noi martori în dosarul dublei crime de la Iași 

Ahmed Sami El Bourkadi a apărut pentru prima dată în fața procurorilor, luni, 7 februarie. Marocanul solicitase să fie audiat încă din luna ianuarie, însă abia luni a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. 

”Și-a susținut nevinovăția. Și-a menținut aceeași declarație, cu mici clarificări cu privire la traseu, ore și din ce motiv. A spus că pe data de 8 a plecat de la Palace. Pe data de 9 a trecut o singură dată pentru că îi trebuia un halat pentru cursuri, iar pe data de 10, la rugămintea surorii victimei, pe seară a trecut să vadă ce s-a întâmplat. S-a speriat și a plecat. Am cerut sa fie identificate șoferița de la Uber ce l-ar fi dus pe 8 decembrie  la locuința  victimelor.(...) Clientul spune ca s-ar fi lovit la mână în fața vilei”, a transmis avocata.

Mai mult decât atât, autoritățile au transmis că în dosarul dublei crime au apărut martori-surpriză, care de asemenea se vor prezenta la audieri și ar putea schimba soarta anchetei. 

Citeste si: Informații de ultim moment din cazul studenților uciși la Iași. S-a aflat rezultatul ADN al criminalului răspunzător de dubla crimă

Este vorba despre persoane din anturajul celor implicați în această tragedie, care cunosc mai multe detalii despre dubla crimă care a avut loc în luna decembrie în vila din cartierul Moara de Vânt. Totodată, martorii susțin că ar fi mai multe persoane implicate în acest caz, potrivit publicației locale bzi.ro. Rămâne de văzut dacă aceste declarații vor fi luate în calcul de către procurorii ieșeni. 

Citeste si: O nouă pistă în cazul dublei crime de la Iași. Anchetatorii analizează semnalmentele unui suspect descrise de un ofițer

Ahmed Sami El Bourkadi susține că este nevinovat

În continuare, tânărul marocan student la Medicină susține faptul că este nevinovat. În urmă cu aproximativ o lună, Ahmed Sami El Bourkadi a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Nu a fost însă audiat, ci s-a studiat dosarul său, în prezența avocatei Raluca Andrei. Marocanul nu a vorbit deloc cu procurorii. A susținut în tot acest timp însă în fața polițiștilor și judecătorilor faptul că nu el este cel care i-a ucis pe Youssef Jniyah și iubita lui, Ioana Vanessa Burlacu.  

Citeste si: Martor surpriză în anchetă! Ce s-a aflat azi despre studentul marocan acuzat de crima dublă de la Iași

VIDEO: „Este foarte calm și foarte educat! L-am văzut pentru prima dată plângând!” Declarațiile făcute de Raluca Andrei, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si