Taxele pentru pasapoarte nu se mai pot achita in mall-uri. MAI a facut anuntul!

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca taxele pentru eliberarea pasapoartelor nu vor mai putea fi achitate la punctele de lucru ale Trezoreriei din mall-urile Plaza Romania si ParkLake din Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Author: M.C.B. marți 28 august 2018 , 17:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Din 30 septembrie a.c. isi vor inceta activitatea punctele de lucru ale Trezoreriei Statului din sediile din mall-urile Plaza Romania si ParkLake din Bucuresti. Astfel, incepand cu aceasta data taxele necesare pentru eliberarea pasapoartelor nu vor mai putea fi platite in respectivele sedii. Aceasta decizie nu este luata de Ministerul Afacerilor Interne, Trezoreria Statului nefiind o institutie subordonata M.A.I.

Taxele vor putea fi achitate in continuare la sediile de sector ale Trezoreriei Statului. De asemenea, cetatenii au la dispozitie si casieriile unitatilor CEC Bank; prin mandat postal la orice Oficiu Postal; on-line, in sistem internet banking, prin virament catre conturile deschise de Institutiile Prefectului; orice banca la care cetateanul are deschis un cont bancar, prin virament catre conturile deschise de Institutiile Prefectului; casieriile deschise in sediile Institutiilor Prefectului din fiecare municipiu resedinta de judet, respectiv municipiul Bucuresti", se arata intr-un comunicat al MAI.

Incepand cu luna septembrie programul de lucru cu publicul va reveni la normal, respectiv in intervalul orar 08.30-16.30, de luni pana vineri, cu mentiunea ca intr-una dintre aceste zile ghiseele de primiri si eliberari documente vor functiona in intervalul 08.30-18.30. Ziua in care programul va fi prelungit cu 2 ore este stabilita de fiecare serviciu judetean in parte, in functie de necesitati.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si